viikko 6

13.02.2011

Moi

Ajattelin aloittaa kirjoittaa omat näkemykseni tallitoiminnasta ja vikellyksestä. Kuten varmaan huomaatte niin en ole mikään sana seppo kirjoittamisessa mutta tuleepa omat näkemykset ja mielipiteet sanottua. Yritän aina joka viikko laittaa ajankohtaiset tapahtumat blogiin.

Etsimme uutta vikellyshevosta. Käytän usein sanontaa että ”jos tämä olisi helppoa joku muu varmaan tekisi sen” Kahden epäonnistumisen jälkeen niin olemme taas alkupisteessä. Molemmat ehdokkaat olivat varsin hyviä mutta kaikki kaatui eläinlääkärin tarkastuksessa! Kun kohtaa uuden hevosen niin joskus tunne on vähän verrattavissa ihastukseen, sitä niin kun tuntee että tämä on just se oikea hevonen meille. Ei paljon sanoja vaihdettu keskenään kotimatkalla Annin kanssa eläinlääkärin tarkastuksen jälkeen. Pettymys että hevosesta löyttyi vikaa taisi olla molemmilla suuri.
Kausi lähestyy ja jos haluisi edes vähän saada hevosta kisoihin niin alkaa kohta olla kiire! Tällä hetkellä olisi suuri halu jo pikuhiljaa päästä kisamatkoille. On niissä oma viehätys vaikka välillä sitten taas kiroilee aikatauluja ja matkustamista.
Ulkona melkein -20 joten kai meillä vielä on vähän aikaa ennen kesää löytää se oikea hevonen…

Yksi vastaus to “viikko 6”

  1. agtalli Says:

    niin minustakin


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: