Pakkanen on perseestä

24.02.2011

Moi

Talven pakkaset sen kuin jatkuvat, ennätys on nyt -32,6. Ei ole paljon uutta kerrottavaa viime viikolta muuta kuin että koko tallihomma on ihan perseestä, kun ei mitään voi tehdä pakkasten takia.
Saimme kuitenkin Sunnuntaina olla mukana maajoukkue valmennuksessa. Lasse Kristensen Tanskasta kävi pitämässä juoksutuskurssia. Onko mahdollista että hevoset ovat vieraskoreita, vai oliko hän niin taitava kun sai ne toimimaan paljon paremmin heti? Se on erittäin hyvä että joku ulkopuolinen välillä tulee neuvomaan koska nopeasti tulee sokeaksi omille virheille ja tavoille.
Tästä koko kurssista juolahti mieleen että voisinhan joskus itse yrittää juoksutusta. Ainakin Anni ja Juulia voisi osallistua parivikellykseen jos minä juoksutan:)
Tilaisuus pidettiin Ruskeasuon maneesissa. Kateelliseksi kävi kun jotkut saavat ratsastaa lämmitetyssä maneesissa koko talven. Taidan laittaa taas loton sisään, ehkä jonain päivänä meilläkin on oma lämmin maneesi.

Roy

Yksi vastaus to “Pakkanen on perseestä”

 1. Mäkinen Anne Says:

  Moi!
  Olen mielenkiinnolla seurannut vikellystoimintaa suomessa.Kiinnostus alkoi kun kuulin että olette hankkineet hevoseksenne Sonyn.Omistin hänet aiemmin ja olisi mukavaa kuulla kuulumisia!
  Luopuminen Sonysta oli todella rankkaa mutta koska itse en pysty mitenkään liikuttamaan hevosta ja tyttäreni lopetti ratsastuksen kokonaan,ei muuta mahdollisuutta ollut!
  On hienoa kuulla että hän löysi uuden lajin ja toivon että on sopiva käyttöönne!!!
  Kuvia olisi kiva saada,esim tallinne sivuille?
  Toivottavasti ette pahastu kun otan näin yhteyttä?
  Hyvää kevään odotusta ja tsemppiä kilpailuihin
  Terv.Mäkinen Anne


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: