Vähiin käy ennen kuin loppuu

10.07.2011

Sony on ollut vähän parempi ja päätimme että lähdemme sittenkin Ruotsiin kilpailemaan. Vaihdamme toki luokan yhden pykälän alaspäin mellanklassiin. Näin ollen joukkueessa kilpailee vain 5 ja Sony pääsee vähän helpommalla. Näin myös laina joukkueenjäsenet saavat rauhassa keskittyä omaan suoritukseen. Treenit ovat mielestäni sujuneet erittäin mallikkaasti kuumuudesta piittaamatta. Välillä tulee jo tosi super laadukkaita suorituksia. Tarvittaisiin vain tasaisuutta niin homma olisi jo täydellistä. Vielä muutama treeni ennen tämän kauden ensimmäistä ulkomaan reissua omilla hevosilla.

Heinät ovat onnellisesti vintillä joten ei kun sadetta tänne päin, koska kaikki kärsii jo kuivuudesta. Ukkoskuurot ovat kaikki kiertäneet meidät ja mielestä lomani aikana ei ole satanut kuin juhannus aaton aattona.

Luke ja Kadi ovat edistyneet erittäin hyvin. Päätimme muuttaa Muumin kutsumanimen Kadiksi. Seuraava suuri askel heille on, että lähestytään laukassa ja sitten vielä hypätään selkään. Tämä vaihe on ehkä kaikista kriittisin opettelussa. Jos Hevonen pelästyy, niin siitä voi muodostua vaikea ongelma. Myös vikellyksessä ehkä pahimmat tapaturmat sattuvat just tässä vaiheessa, koska hevonen voi helposti pelästyä ja yrittää potkaista ”hyökkääjää” eli vikeltäjää. Luottamus Lukeen ja Kadiin on kuitenkin suuri koska he eivät ole esittäneet minkäänlaista elettä että eivät tykkäisi tästä. Tietysti on edettävä erittäin pienin ja varovaisin askelin että saisimme niistä kaksi hyvää vikellyshevosta. Mielestäni meillä ei ole vielä ollut hevosta joka olisi joskus ollut loppuun koulutettu. Uutta opitaan kaikki joka päivä.

Roy

Yksi vastaus to “Vähiin käy ennen kuin loppuu”

  1. paula Says:

    vielä pidetään peukkuja pystyssä että saadaan tehtyä myös kisoissa hyvät suoritukset jotta pääsisimme taas edustamaan EM karkeloihin ! 🙂


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: