Pimeät yöt

23.08.2011

On vierähtänyt tovi sitten viimeisestä kirjoittelusta, olen pahoillani. Tämä ei suinkaan tarkoita ettei olisi mitään tapahtunut tallilla, vaan päinvastoin on ollut erittäin tapahtumarikas kaksi viikkoa.

Uudet pojat Luke ja Kadi ovat edistyneet ihan kohtalaisesti ja päätimme, että menemme Karjaan kisoissa molemmilla perusliikkeet laukassa kilpailun ulkopuolella. Lukella on nyt vähän ongelmia etupolvien nivelissä, molemmat ovat tulehtuneet ja emme ole ihan varmoja että parantuvatko ne ennen kisaa. Kadi taas on viime päivinä esittänyt että treenaaminen on ehkä kipeyttänyt sen selän. Luulen että meillä on paljon kovemmat treenit mihin he ovat tottuneet, meillä kun ei löysin ohjin ratsasteta pitkin kenttää maisemia katsomassa. Jos haluaa olla hyvä niin ainoa mahdollisuus on treenata. Se on täysin ymmärrettävissä, että uusi laji myös tuo niille omat vaivat alussa. Sony on vielä kevyellä niskan takia. Sony on nyt kaksi kertaa hoidettu pulssihoidolla ja ensi kuussa on sitten jälkitarkastus ultralla. Jos kaikki on hyvin, niin treenaaminen jatkuu normaalisti, ei kun peukkuja sille.

Karjaan kisojen jälkeen alkaa keskittyminen tämän vuoden kohokohtaan PM kisoihin. Liitosta lähtee lajivastaava mukaan joukkueen johtajaksi, joten tällä kerralla lähden vain kuskiksi, lastenhoitajaksi ja nauttimaan PM tunnelmasta. Ehkä kuvaan jonkun verran niin saatte myös nähdä kohokohdat kun otetaan mitaleja!!!

Viljely puolella on puinnin aika. Kaura itäsi niin epätasaisesti että olen vähän odotellut että mahdollisimman paljon olisi kypsää enne puintia. Jos säät taas paranee, niin silloin on puitava, muuten osa tulee liian vanhaksi ja menettää energia arvonsa. Vähän vihreitä jyviä joukossa ei periaatteessa haittaa, se ainoastaan nostaa viljan kuivattamisaikaa ja kuluja.

Anni on aloittanut työt, hoitovapaan jälkeen, joten saan myös itse aktiivisesti olla siivoamassa tallia. Joten on myös minulle tiedossa kipeitä kohtia. Sanonta, että kun on täyttänyt neljäkymmentä ja herää aamulla ja mikään paikka ei kolota niin silloin on kuollut, tuntuu aika oikealta.

Roy

Vili & Anni

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: