Palkkiota työstä

09.09.2011

Karjaan kisat olivat minusta loistavat kaikin puolin. Järjestelyt toimivat ja suoritukset olivat hyviä.

Tuntuu että satsauksille olisi tullut vihdoin palkkio kun meidän tytöt ovat edistyneet tänä vuonna yli kaikkien odotuksien. YV puolella on nähtävissä 0,5-1 pisteen parannusta yhdessä kaudessa mikä on jo päätä huimaava. Koko nuoriso joukkue on nopeassa tahdissa nousemassa käynti luokista jopa laukka tasolle. Ehkä paras hyvä merkki on, että kaikki ovat erittäin innoissaan ja treenaavat myös itsenäisesti lajitreenien ulkopuolella. Tämän todistaa kisoissa nähdyt vikellysparit joissa kaikki vikeltäjät keksivät itse ohjelmansa. Parien käyntiluokka yllätti minut erittäin iloisesti!

Paula, joka dominoi tällä hetkellä suomen YV vikellyksessä, on hyvä esimerkki, että aina voi tulla paremmaksi jos vain itse halua ja jaksaa treenata sitkeästi. Mielestäni on erittäin harmittavaa että Paula ei tänä vuonna päässyt EM kisoihin. Hänen suoritukset olisivat onnistuessaan varmasti riittäneet toiselle kierrokselle, eli 12-15 parhaan joukkoon. Koko lajille on erittäin hyvä, että olemme saaneet selkeästi esikuvan Paulasta monelle lajin aloittavalle. Hänen suorituksensa on jo sillä tasolla mitä meillä ei Suomessa ole aikaisemmin nähty. Kaiken tämän lisäksi koko meidän YV parhaimmisto jaksaa aina auttaa ja kannustaa nuorempia.

Odotan jo innoissani ensi kautta, vaikka meillä on vielä tämän kauden päätavoite edessä PM kilpailuissa, nimittäin saada jatkoa viime kauden mitalille. Mielestäni voimme olla tyytyväisiä kauteen, menköön PM miten tahansa. Hevoset on vain saatava kuntoon ja kaikki on mahdollista taas ensi vuonna.

Roy

Yksi vastaus to “Palkkiota työstä”

  1. Roosa Says:

    Tosi ihanaa kuulla ja nähdä, että kisat meni hyvin! Terveisiä täältä valtameren toiselta puolelta!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: