Talvi valmistelut

06.11.2011

Heippa, pitkästä aikaan. On pikkasen ollut kiireitä joten päivitykset jäänyt vähiin. Itse asiassa en ole paljon tallissa tai valmennuksissa käynyt vähään aikaan joten mitä niistä keksimällä kirjoittelemaan.

Syyskynnöt alkoivat traktorin etuakselin korjauksella. Siinä vierähti melkein kaksi viikkoa ja vielä pari viikkoa itse kyntämisessä. Ansiotyöpaikalla on myös minun harmiksi keksitty vaikka mitä kiireitä, on ollut myös paljon matkustamista joten Anni on ollut aika kovilla tallihommissa. Ensi viikolla saan antaa pientä hyvitystä koska Anni mene koulutukseen Vierumäelle kolmeksi päiväksi. Voi olla että olen jo ensimmäisen päivän jälkeen helisemässä koska samalle päivälle on hevosauton huolto ja katsastus.

Pesin tänään hevosauton kunnolla sisältä painepesurilla. Laitamme huollon ja katsastuksen jälkeen auton seisontaan odottamaan ensi kautta. On paljon mukavampaa ottaa se taas käyttöön kun kaikki on puhdasta ja valmiiksi huollettua.

Sen verran vilkaisin valmennuksia viikonloppuna että huomasin uusien hevosten ja nuorempien vikeltäjien edistyneen. Sonylla on kaikki kunnossa paitsi että pikkaisen on yleiskunto heikentynyt sairastelussa.
Eli kaikki kunnossa!

Roy

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: