syysmyrsky

28.11.2011

Ulkona pauhaa hirveä myrsky. Anni on maneesissa pitämässä treenejä. Toivottavasti siellä ei mene sähköt, täällä on pätkinyt jo kahdesti. Ihminen joka asuu kaupungissa, ei voi tietää kuinka pimeätä tulee kun maalla menee sähköt, sitä ei vain näe yksinkertaisesti yhtään mitään. Eilen treenattiin vielä kotona. Uskon että olemme kerran aikaisemmin vikeltäneet vielä joulukuussa kotona mutta kyllä tämä kohta uutta ennätystä hipoo. Kenttä on ihan hyvässä kunnossa jos ei kastuisi tänään liika. Kyllä me omaa maneesia tarvittaisiin jos meinaamme nousta oikein korkealle ,ei tämä vieraiden maneesissa ramppaaminen ole mukavaa. Maksaa vain ihan pirusti, maneesi.

En oikein osaa päättää mitä pitäisi tehdä, laajentaa toimintaa vai ei. Jos laajentaa, pitäisi tehdä tallilaajennus sekä maneesi ja saada ainakin kolme kerta enemmän vikeltäjiä. En tiedä löytyykö niin paljon innokkaita. Sen lisäksi Annin täytyisi jäädä kotiin, ja en ole ihan varma haluaako hän sitä oikeasti.

Niin tai näin jatkamme vanhaan malliin toistaiseksi, jos tuo naapuri innostuisi myymään maat, ehkä voisimme ensin tehdä maneesin ja sitten harkita laajennusta.

Roy
ps. olen kuluneella viikolla kuullut monesti monelta taholta että on liikaa työtä. Tervetuloa joukkoon olen tehnyt jo vuosia 14/7, eli 14 tuntia 7 päivää viikossa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: