Ei vieläkään kaikkien laji

08.01.2012

Olen ehdottomasti sitä mieltä että joukkuevikellyksen kautta lajin suosio kasvaa. Monessa ratsastustallissa on ainoa mahdollisuus että aloitetaan just joukkue puolella. Pienellä panostuksella saadaan moni nuori mukaan lajin pariin. Nyt mielestäni liitto on kuitenkin toiminnallaan näyttämässä esimerkkiä, että joukkuevikellys ei kiinnosta liitossa. Se on nyt sulkemassa pois Suomen ainoaa laukkajoukkuetta maajoukkue renkaasta joka on esimerkki siitä mikä heitä kiinnostaa! Toki tämä joukkue ei tällä hetkellä ole sillä tasolla joka vaaditaan pm-kisoissa, mutta joukkue on nuortunut viime vuonna paljon. Tässä olisi minusta enemmän periaatteellinen mahdollisuus näyttää että kaikki kiinnostaa. Myös näistä isoista joukkueryhmistä löytyy sitten ne todella hyvät ja tulevaisuuden tähdet. Harva aloittaa suoraan yksinvikellyksellä jos ei ole omaa hevosta, valmentajaa ja juoksuttajaa.

Pakkanen sekoitti joulutauosta paluun. Ulkona on pidellyt koko päivän siinä -15. Peruimme maneesin ja harjoitellaan sitten sisällä. Minusta jopa tänään tuntui että aurinko jo pikkasen lämmitti paistaessaan päivällä. Kyllä se kevät on tulossa. On luvattu lisää lunta ensi viikolla. Hyvä, koska kenttä on ollut niin jäinen että ratsastus on ollut melkein mahdotonta.

Olemme vähän kyselleet yhden uuden hepan perään. Tämä löytyy Saksasta ja on tällä hetkellä vikellys valmennuksessa. Hevonen on vain 7 vuotta ja suht isokokoinen rautias. Katsotaan nyt miten käy, lähetimme kuvat Heikille joten voi olla että tämä oli sitten kaikki tästä hevosesta. Meillä ei ole mitään kovia tarpeita saada lisää hevosia mutta onhan yksi paikka pidetty tallissa vapaana jos sopiva löytyisi.

Roy 104

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: