Kaunis talvipäivä

29.01.2012

Toinen maajoukkue tapahtuma on pidetty viikonloppuna Ypäjällä. Olin jo aikaisemmin päättänyt olla lähtemättä mukaan. Sairastuin vielä flunssaan joten parempi oli olla kotona hoitamassa tallia. Anni halusi viedä paikalle vain YV hepan koska joukkue potkittiin ulos maajoukkueesta ja pari ei pääse kilpailemaan PM-kisoissa tai Krumkessa. Tämä tulee sotkemaan totaalisesti ensi kesän suunnitelmia. Käytännössä kilpailemme ensi kesänä ulkomailla ainoastaan yksinvikeltäjien kanssa. Nyt on jo tunne että tulee ongelmia, varsinkin kun kustannukset ovat samat vaikka lähtijöitä on vain muutama. No ei vielä kannata surra ensi kesän ongelmia.

Suunnittelimme vähän MM kisamatkaa LE Mansiin. Jos ajaisi Ruotsin kautta, niin matkaa kertyisi 2500km/ siivu. Taas jos menee laivalla Lyypekkiin ja siitä autolla, on matkaa vain 1200km/siivu. Matka on tosi hankala kun ei millään pääse yhdellä yöpymisellä. Jos itse kustannamme matkan, niin halvemmaksi tulee Ruotsin kautta ja saisi paremmin jaettua matkan kolmeen osaan. Jos menee laivalla, pääsee itse helpommalla, kun ei tarvitse ajaa niin paljon. Siinä on kuitenkin yövyttävä heti laivasta päästyä ja vielä toinen kerta, koska 1200km ajamista kerralla on liikaa. Laiva on myös vähän vaikea arvioida sään takia. On myös aina vaikeata löytää joku, joka haluaa ottaa hevoset talliin yöksi. Pakko tämä on vain suunnitella eteenpäin koska ei se sitten päivässä käy jos lähdetään matkaan. Ensiksi täytynee saada rahat kasaan, arviolta vähintään 4000€ pelkkään matkaan.

Hevoset voivat hyvin, sää vain on niin kylmä että nyt just ei voi paljon mitään tehdä, ei ainakaan mitään järkevää.

Roy 99,7

Yksi vastaus to “Kaunis talvipäivä”

  1. Viivi Says:

    Siis onko sen MM-kisan sijainniksi päätetty sama paikka kun viime EM? Voi ei, olis ihana lähteä Ranskaan katsomaan, jos sinne pääsette :). Ja onhan sitä ennenkin menty läpi harmaan kiven, eli mikä vaan onnistuu, kun tahtoa löytyy. Millon ne maailmanmestaruudet on?


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: