Talvi siesta

05.02.2012

Talli ja vikellystoiminta ovat viettäneet talvi siestaa koko viikon. Näin kovilla pakkasilla on melkein mahdotonta tehdä yhtään mitään. Tänä aamuna saimme ehkä talven ennätyksen kirjattua -30,4 astetta.

Onneksi meillä on sisätreeni mahdollisuudet Järvenpään Piirosella, se pelastaa monen pakkaspäivän. Minusta moni vähättelee talven pukkitreenejä, minusta se on taas meidän vikeltäjien vahvuus. Talvella on just hyvä hioa kuvioita ja kokeilla uutta, pukilla myös oppii paljon paremmin viimeistelemään liikkeet niin että ne näyttävät hyvältä. Kesällä voi melkein jättää pukkitreenin kokonaan pois ja keskittyä hevosella menemiseen jos talvella on treenannut kuviot kuntoon. Luulen vähän että moni ei ihan oikein ole tajunnut tätä.

Kyllä minussa aina tämmöisenä pakkaspäivänä herää se kaipuu kesään ja lämpöön. Hyvin on jo unohtunut kärpäset, paarmat ja muut pikku ötökät. Ehkä suurimman kaipuun kesään herätti se että kävin katsomassa moottoripyöriä talvisäilytys paikassa.

Maajoukkue valmennus Ypäjällä meni ihan hyvin. Huhujen mukaan ehkä aika moni on lähdössä meidän kanssa PM-Krumke kiertueelle. Seidi, Meri, Paula, Heta, Katja ja ehkä vielä Lahdesta muutama lähtijä, niin johan on porukka. Kaikki vain mukaan keräämään kokemusta ja näyttämään että kyllä me täältä pohjoisesta olemme tulossa joukolla.

Roy 99,5

Yksi vastaus to “Talvi siesta”

  1. Marja Ahola Says:

    Hei, Roy!

    Kommentoin täältä Lahdesta tähän väliin. Blogisi on mukavaa luettavaa – mieluisimpia ovat kuvat, videot ja tilannekatsaukset.

    Meillä on ollut taas vähän rikkonainen harjoittelukausi, on ollut ikäviä sairastamisia, mutta eteenpäin mennään parhaalla mahdollisella tavalla! Nyt on Liialla kirjoitukset ja mulla paljon haasteita kesällä meille muuttaneen 7-vuotiaan kasvattitytön kanssa, mutta päivä kerrallaan edetään. Koitan keretä kaikkien lasten harrastuksien ristitulessa joka paikkaan. Krumke on tietenkin hieno tilaisuus PM:ien lisäksi, jos sinne tulee ne CVI**-kisat, mutta mulle myöskin taloudellisesti aika iso juttu, koska mä olen yksinhuoltajana omien lasteni sponsori yksin ja joutuisin ottamaan 2 viikkoa työstä palkatonta lomaa + matkakulut kaikkineen kahdelta (tai jos kasvattityttö tulee mukaan 3:lta) ihmiseltä…en tiedä, miten sen saan järjestymään (ehkä myymällä traikun?). Myös pojan harrastuksia (koripallo SM-tasolla) mun pitää yrittää tukea tasapuolisesti (lue pitäisi). Myös Rolle on tosi jäykkä matkustamisen jälkeen, menisikö se ell tarkastuksesta läpi vielä Krumkessakin ja kykenisikö se kohtuulliseen laukkaan…näitä kysymyksiä pohdin joka päivä ja saan harmaita hiuksia. Mutta kevät tulee kohinalla ja kesään mennessä kaikki on selvää 😀 Terveisiä ja tsemppiä sekä treenaukseen että painonpudotukseen!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: