Juhla julkaisu

13.02.2012

49 artikkelia, 10035 kävijää, 2722 katsottua videopätkää YouTubessä ja 30 kommenttia sitten aloitin kirjoittaa tasan vuosi sitten minun ensimmäistä blogia. Sanat olivat ” Ajattelin aloittaa kirjoittamaan omat näkemykseni tallitoiminnasta ja vikellyksestä”. Näkemyksiä olen antanut seurauksista piittaamatta, välillä kehuen ja myös kritisoiden. Olen tosi yllättynyt kuinka moni seuraa säännöllisesti mitä minulla liikkuu päässä ja mitä kirjoitan.

Nyt olisi palautteen aika, antakaa risuja ja ruusuja koska tarkoitus on jatkaa teidän kiusaksi vielä kirjoittelulla. Haluisin jollain tavalla uusia tapani ja siihen tarvitsen teidän apua. Laittakaa jos on jotakin mistä haluatte kuulla enemmän tai voisin jättää kokonaan pois. Itse ajattelin ainakin tehdä päiväkirjan ensi kesän matkoista jonka sitten julkaisen päivä kerrallaan joka viikko muun kirjoittelun yhteydessä. Haaveissa olisi ostaa oikein kunnon kamera ja ruveta vikellys paparatsiksi, voisin sitten julkistaa kuvasarjoja tekstien tueksi, tai jos ei ole mitään kirjoitettavaa. Mielessä olisi myös tehdä jonkinlainen pätkä jokaisesta hevosesta. Tähän hevoskohtaiseen pätkään voisi aina lisätä tarinoita joka koskee just tätä hevosta, esim. kisoista, saavutuksista ja kommelluksista.

Kaikkea olisi kiva tehdä mutta on aina muistettava että aikani on kuitenkin rajallinen. Menee yllättävän paljon aikaa videon lataukseen tai jonkun kuvasarjan tekemiseen, varsinkin kun en ole mikään ammattilainen atk asioissa. Kantapään kautta opin ja pojalta rukoilen neuvoja, tässä mennään.

Olen myös laittanut itselleni tavoitteita ensi kesäksi. Numeroluku nimeni perässä on jonkin aikaa jo kertonut minun tämän hetken elopainon. Tavoite on olla ensi kesänä semmoisessa kunnossa että voisin taas nousta hevosen selkään ratsastamaan tai miksi ei vikeltämään, onhan siinä kahvat mistä pitää kiinni Vaihtoehto olisi myös juoksuttaminen. Voisi paremmin sopia minun auktoriteetille kun kerran on piiska kädessä.

Teidän palautetta odotellen.
Roy 99,5

2 vastausta to “Juhla julkaisu”

 1. Viivi Says:

  Ensinnäkin iso kiitos tästä blogista :)! Koska kaikki kuitenkin tietää, että sulla on mielipiteitä, on hyvä, että ne tulee täällä blogissa esille :D. Suomivikellyksessä on niin pienet piirit, että yhden ihmisen ajatuksilla ja teoilla on paljonkin merkitystä.

  Minua nämä kirjoitukset ilahduttavat erityisesti nyt, kun asun täällä kaukana, enkä voi olla itse mukana AG:lla. Toiveita jos saa esittää, niin kirjottele vaan niin paljon kun ehdit :). Toki kuvat ilahduttaa myös. Myös kuvat Jupesta, koska nään sitä niin harvoin, enkä ehdi nähdä kun se kasvaa :(.

  Olenkin miettinyt, että onko tuo numero nimen perässä joku Royn oman radiokanavan taajuus vai mitä ihmettä :D. Tsemppiä vaan hyviin elämäntapoihin, mäkin täällä yritän pysyä jonkinlaisessa kunnossa, vaikkei spagaatteja tarvikaan koko ajan revittää enää (joskus silti revitän huvikseen :D).

 2. Roosa Says:

  Äänestän paparazzeilun ja kisapäiväkirjan puolesta!
  Munkin täytyy kiittää siitä, että jaksat kirjoittaa. Koko blogi on kyllä ollut hyvä idea ja tosi kiinnostava lukea, varsinkin nyt kun mäkin oon ollut jo yli 6 kuukautta poissa kuvioista.
  Ideoita muutokseen on vaikeaa antaa, mutta Viivin kirjoitukseen vedoten uusia tekstejä ja uusia kuulumisia on aina kiva lukea kun ehdit vaan kirjoittaa :)! Ja kuvia Jupesta, kiitos! Vaikka ”vain” kesän alkuun asti pitäisi odottaa että näkee livenä taas!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: