Ostaa vai eikö osta

18.03.2012

Kävimme katsomassa uutta hevosta viikonloppuna. Mutta tarvitsemmeko todellisuudessa vielä yhden hevosen millä voisi vikeltää? Jos kaikki menee hyvin, niin onhan niitä jo kolme omaa plus bagira ja Mandy. Toisaalta ei näitä vikellyshevosia vielä suomessa ole liikaa. Aina kai olisi hyvä olla varahevosia koska ei sitä ikinä tiedä kuka loukkaantuu ja kenestä tulee huippuhevonen. Olisi se erittäin mukava tilanne että joskus voisi vaikka valita että millä nyt nämä kisat mentäisiin. Onhan myös vikeltäjiä muista paikkakunnilta kyselleet että voisiko meidän kanssa lähteä ulkomaille kilpailemaan ja silloin olisi hyvä olla hevosia riittävästi. Olisihan se ihme jos joku joskus lainaisi vaikka Suomalaisilta hevosta jossakin kisoissa maailmalla.

Clint oli ainakin Kadin kokoinen jos ei vielä vähän suurempi. Clint on 8 vuotias KWPN ruuna hollannista. Erittäin vankkarakenteinen mutta hiukan kuiva tällä hetkellä. On tietysti muistettava että suuret hevoset eivät ikinä näytä miltään pyöreiltä lihaskimpuilta. Periaatteessa meidän kaikki hevoset ovat olleet vähän kuivia tullessa, mutta hyvin Anni on niitä saanut pyöristymään. Ei meidän budjetti varmaan kestäisi täydellisen ostamista. Luonne vaikutti erittäin hyvältä, vikeltäminen näytti että se enemmän nautti kuin pelkäsi. Hinta oli minusta myös suhtkoht kohdalla. Kerrankin olisi hevonen jonka kaviot olisivat jo tullessa kunnossa ja isot, ei tarvitsisi oman kengittäjän taas kiroilla niin paljon.

Ehkä näytämme se Heikille ja sen jälkeen ei tarvitse enää miettiä, niin on käynyt jo niin monesti.

Roy

2 vastausta to “Ostaa vai eikö osta”

  1. Viivi Says:

    Kivan näkönen :)! Meillä on vähän hevosasiat heikosti, kun alkuperäinen vikellysheppamme on saanut jonkun järkyttävän trauman, eikä enää ota kamoja selkäänsä. Se on nyt tauolla. Mennään välillä meidän juoksuttajan ylläpitohevosella, jota pitää raijata toiselta tallilta ja jonka saa käyttöön noin joka toinen tai kolmas viikko. Eilen kokeiltiin myös uutta heppaa ratsastuskoululta, sellasta suokki-torinhevosristeytystä. Se oli ihan ok, mutta mä juoksutin, eli se meni sellasta halkaisijaltaan noin kuuden metrin kokoista kiemuraa ympyrän sijaan… Olis vähän opettelemista tossa juoksutuksessa ehkä.

    Meillä on nyt kanssa blogi, jota me valmentajat kirjotetaan yhdessä :)! http://vikeltajienelamaaniihamassa.blogspot.com/

  2. paula Says:

    vikellyshevosia ei todella ole suomessa liikaa, varsinkin kun meilläkin on jo niinpaljon vikeltäjiä ketkä haluaivat mennä laukassa yv:tä, paria tai joukkuetta.
    Haluaisin nähdä videolta miltä tämä näytti! 🙂


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: