Kausi avattu myös Suomessa

07.05.2012

Lahden kisat oli kaikin puolin onnistuneet. Sää yritti pilata päivää mutta onneksi sade tuli yöllä eikä päivällä. Kisa aikataulu oli erittäin kireä mutta toimiva. Ehkä vähänkin liian tiukka koska kisat loppuivat ennen kun kunnolla päästiin vauhtiin. Kaipaan kahden päivän kisoja!!!

Mielestäni kuitenkin suoritusten taso oli vähän kehno. Ei ne huonoja ollut mutta ei myöskään näkynyt mitään suurta kehitystä viime vuoteen. Ehkä muillekin kuin meille kisat tulivat aivan liian aikaisin keväällä, kuviot eivät vielä ihan olleet kohdallaan. Mukava oli nähdä että Viivi oli saanut hyvin uuden porukan mukaan. Nyt harrastetaan ainakin yhdellä tallilla Suomen suurimmissa kaupungeissa vikellystä, eli Hesassa, Tampereella, Turussa ja Lahdessa.

Meillä oli Kaikki hevoset mukana. Myös Vili pääsi seura poniksi mukaan, eihän sitä voitu jättää yksin kotiin. Juontajan kysellessä mistä tulemme ja kuullessaan, että meillä oli viisi hevosta mukaan, hän totesi, että sehän on melkein puolet kisaavista hevosista, hassua mutta totta.
Sony, Bagira ja Mandy suoriutuivat ihan hyvin, jos ei lasketaan mukaan Bagiran joukkue küriä. Lukella ja Kadilla tehtiin vain perikset ja nekin meni ihan hienosti. Pojat käyttäytyivät ihan mallikkaasti, vaikka kyllä heitä jännitti aika paljon. Oli erittäin mukavaa nähdä että toivoa heissä vielä on.

Laitan videot heti kun on aikaa.

Roy

2 vastausta to “Kausi avattu myös Suomessa”

  1. Viivi Says:

    Joskus, olikohan se Oulussa, meillä oli 3 hevosta mukana AG:lta, ja koko kisoissa oli yhteensä 5 heppaa… Että on AG:lla ennenkin ollut hevosylivoima :D.

  2. paula Says:

    Täällä odotellaan intopinkeenä kisavideoita 🙂


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: