Mitkä kisat tulossa!

24.08.2012

Olin pudota penkiltä kun näin alustavat lähtölistat Karjaan kisoille. Nopeasti laskettuna on reilusti yli 130 eri suoritusta eri luokissa. Ja 15 hevosta. Kun tehtiin ilmoitusta meidän porukoista, ihmettelimme että mitä tästä oikein tulee. Ainoastaan Heta ja Paula osallistuvat kahteen luokaan meiltä, ja tuntui että meitä on niin vähän. Aivan mahtavaa että jopa Oulusta on lähdetty kahdella joukkueella liikkeelle. Jos lajin suosio jatkaa näin kasvamista niin saadaan jo ihan oikeasti tehdä kahden päivän vikellyskisat. Ei vain yksinkertaisesti kerkeä päivässä. Minusta tämä on myös ihana osoitus Karjaan kisanjärjestäjille että viime vuona kaikki toimi ja porukka viihtyi kisoissa. Nyt jo toivotan kaikille onnea ja menestystä, ensi viikolla nähdään!

Tehtiin tarjous Iirosta ja päästiin hinnassa sopimukseen. Ensi kuun puolivälissä olisi eläinlääkärin tarkastus. Nyt kaikki pitämään peukkuja että löytäisimme terveen hevosen. Ensi talvena meillä aloittaa uusi aloittelija ryhmä vikeltämään. Katsotaan voisiko vielä lisätä tulijoita keväällä jos Anni aloittaa täyspäiväsen talli ja vikellys työn.

Minusta myös uusi hevonen tuo enemmän vaihtelua hevosvalikoimaan. Olen vahvasti sitä mieltä, että vikeltäjät jotka menevät monella eri hevosella, kehittyvät nopeammin ja paremmaksi kuin ne jotka aina vain menevät yhdellä ja samalla. Joskus ihmettelen sitä, että suorastaan tulee sanomista jos on pakko mennä jollakin toisella. Onhan minullakin kolme eri moottoripyörää vaikka tuskin kerkeän ajaa yhdellä. Vaihtelu on hyväksi! Minusta Heta ja Meri ovat hyviä esimerkkejä kehityksestä, ja he ihan oikeasti on mennyt aika monella hevosella tänä vuonna. Ja mitä enemmän on hevosia, niin sitä todennäköisempi on että joku edes niistä on ehjä:)

Roy

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: