Sateinen päivä

23.09.2012

Tämmöisenä päivänä olisi parasta vain pysyä kotona sateelta suojassa. Hevosihmiset eivät pientä sadetta pelkää ja suunnistimme heti aamusta Enjalan tallille estekisoihin. Mirka on innostunut Kadilla hyppäämään ja olihan Kadi estehevonen Latviassa ennen kuin tuli Suomeen. Lähinnä mentiin voittamaan Mirkan pelko koska viime treeneissä Mirka tippui kolinalla. Kaikki meni erittäin hienosti ja kyllä Kadista näkee että on joskus hypännyt ennenkin. Olen aina ollut sitä mieltä että hevosille monipuolinen harrastaminen on eduksi. Tämä tietysti ei päde kaikille, mutta suurin osa hevosista nauttii kun saavat tehdä eri asioita. En tarkoita että ihan tosissaan voi tehdä kaikkia mutta seuratasolla menee ihan hyvin.

Tämä sade alkaa vähän huolestuttaa koska meillä on vielä yksi kolmasosa kauroista puimatta. Luin perjantaina että koko suomessa on vain puitu puolet toistaiseksi. Miten tässä mahtaa käydä, ei muutama poutapäivä pelasta. Toinen huoli on sitten kyntäminen, tulee varmasti aika kuraista menoa. Maa on niin läpi märkä että se ei juurikaan kanna enää mitään raskaita koneita. Haasteelliseksi käy tämä viljely harrastus.

Sipoossa on tänään tehty ravi historiaa, nimittäin Ingmanin oma kasvatti ja omistama Brad de Veluwe on voittanut Euroopan koko eliitin UET kisoissa. Voittosumma oli vaivaiset 200.000 euroa, onnea heille! Kiva kun näin pienestä kunnasta tulee näin hyviä hevosia. Ehkä mekin joskus voitetaan koko Eurooppa, toivossa on hyvä elää Pitäisikö heitä pyytää sponsoroimaan meidän lajia?

Olen tässä itsekseni joskus miettinyt että olisi kiva kerätä kaikki tallin omistajat kylästä yhteen. Mielellään tietäisi mitä muut puuhailevat ja tietysti vois tehdä yhteistyötä. Luulen että kylällä on varmaan 10-15 tallia. Kaikilla vain on samat kiireet ja luulen että kukaan ei halua ryhtyä haalimaan porukkaa yhteen.

Roy

2 vastausta to “Sateinen päivä”

  1. Mikaela Says:

    Det är så roligt att läsa att Mumin (Kadi) har det så bra hos er, roligt att följa med var ni tävlar och hur det går för er! 🙂

  2. :) Says:

    Mitä Sonylle kuuluu nykyään? Huomasin äsken selailtuani, että Sony on/on ainakin ollut teillä vikellyshevosena, ja olisi kiva kuulla jätin kuulumisia, oli aikanaan samalla tallilla missä itse kävin 🙂


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: