Gero on kuningas

08.10.2012

Menneenä viikonloppuna kävi Gero Mayer saksasta, asustaa nykyään Ruotsissa, pitämässä valmennusta Suomessa. Jos lyhyesti kommentoin ensin, niin oli pirun hyvä!

Lihastreenit olivat aivan sairaan rankkoja, mutta kun joku vähän väsyi, niin juostiin ympyrää että palauduttaisiin, eikä matolla maaten niin kuin useammat tekevät. Usein hän motivoi tyttöjä että olette täällä, koska haluatte tulla paremmiksi ja vain tekemällä näitä juttuja tulette paremmiksi, yksinkertaista. Koko kropan hallitseminen lähtee aina lihaksista ja sitä vikellyksessä tarvitaan. Olen vähän sitä mieltä että meidän kotitreeneissä purnataan aivan liian helposti lihastreeneille. Puhumattakaan että suurin osa ei tee omalla ajalla mitään. Tilanne pitäisi olla päinvastoin, että valmentajalta saa vain ohjeet lihaskuntoon ja sitten sitä tehdään itse ja valmennus tunnilla voidaan keskittyä lajin harjoitteluun!

Itse vikellysvalmennuksen hän selitti erittäin tarkasti ja yksityiskohtaisesti kaikki liikkeet. Hän kävi läpi jokaisen liikkeen lähtökohdat, miten jokainen laukka askel vaikuttaa, ja mihin pitää kiinnittää huomiota ym. Kaikkein parasta oli, kun hän itse oli niin hyvä, että pystyi näyttämään tuosta vaan esimerkkiä mitä tarkoittaa, aivan mahtavaa! Vaikka tytöt olivat eri tasoisia, niin en huomannut missään vaiheessa väheksyntää heikompia kohtaan. Tämä piirre on minusta valmentajassa kaikkein tärkein, koska kaikki ovat joskus aloittelijoita ja ilman valmennusta kukaan ei tule hyväksi. Olen myös aivan varma että Gero on Elinin menestyksen takana.

Ainoa paha asia oli että tuntui, että aina aika loppui kesken. Hyvä on, että varmasti jos hän vain suostuu, niin saa tulla uudestaan.

Sony suoriutui molemmista päivistä kevyesti, hevosella mentiin aika vähän aikaa.

Kiitos Saritalle hyvästä järjestelystä ja kiitos maneesin lainasta, kateeksi käy kun on oma maneesi kolmelle hevoselle. Mutta ehkä joku päivä meilläkin on oma. Niin kuin olen ennenkin kirjoittanut, toivossa on hyvä elää!

Roy

2 vastausta to “Gero on kuningas”

  1. Sarita Says:

    Kiitos!
    Ja kateeksi käy, kun on niin monta hyvää vikellyshevosta 😉 Toivossa eläen
    Sarita

  2. Sarita Says:

    Teen kaikkeni, että saamme hänet uudestaan. Nyt kaikki vikeltäjät kovasti harjoittelemaan, ettei tarvitse samoja asioita ensi kerralla toistaa 😉


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: