Hyvää Uutta Vuotta kaikille

31.12.2012

Viimeistä viedään ennen uutta vuotta. Tosi nopeasti on taas vuosi mennyt. Ikävintä tässä on se, että joka vuosi tulee ikää lisää ja minusta ainakin tuntuu että taas jäi niin paljon tänä vuonna tekemättä. Onneksi vuosi ei sisältänyt mitään maata mullistavaa uutta tai ikävää. Ensi vuosi on sitten ihan eri asia, aavistan sen nyt jo. Oma työkuva työpaikalla muuttuu jonkun verran ja Anni on jäämässä kotiin kokokaan talli työtä tekemään. Meidän molempien on vain hidastettava vähän tekemisiämme. Ei meidän tekemää tappavaa työmäärää kestä kukaan ikuisesti. Rahallisesti ei mikään järki ratkaisu mutta onneksi kaikki on nyt hankittu mitä tarvitaan. Maneesi saadaan kyllä tehtyä jollain 5v. aikataululla kuitenkin.

O´boy on kotiutunut ihan hyvin meille. Kaveri on tosi rauhallinen vaikka kaikki tuntuu sille vähän uudelta ja jännittävältä. Pääsimme vihdoin liikuttamaan O´boyta kun kengittäjä oli käynyt. Vaikka tauko oli varmaan kolmisen viikkoa, niin ei hän yhtään riehunut eikä irroitellut. Itse asiassa kaikki näytti ihan hyvältä, jotenkin rennolta ja helpolta. Kerran se karkasi minulta pihalle kun olin laittamassa loimea ovi auki. Silloinkin antoi heti kiinni eikä yhtään riehunut. Annoin tämän kerran anteeksi koska eihän se välttämättä tiedä että meillä ei saa niin tehdä. Kovin se on aina huolissaan muista hevosista. Toivottavasti tämä johtuu vain uudesta paikasta ja kavereista koska kisapaikalla se on riesaksi jos yksi aina huutelee muitten perään. Komea on rivi, tallin käytävän oikealla puolella kun siirsimme Vilin naisten puolelle. Ensin tulee Luke 172cm , Sony 174cm, Kadius 176cm ja O´boy jotakin yli 180cm. Ja hetkellisesti kaikki tuntuu olevan terveitä.

Laskeskelin kun olin hakemassa heinää että meillä jää reilusti yli esikuivattua heinää. Harmittaa vähän että ensin maksat siitä että joku tekee ja sitten sitä jää vielä hävitettäväksi. Tämä johtuu märästä kesästä, emme yksinkertaisesti voineet tehdä siitä kuivaa niin paljon kuin oli suunniteltu koska satoi koko kesän. Nyt on ostettu osittain lisää kuivaa, esikuivatun rinnalla syötettäväksi. Eli jos joku lukijoista sattuu tietämään lähettyvillä heinätarpeista niin meiltä saa, kunhan itse hakee pois. Paalit ovat olleet tosi hyviä ilman home ongelmia, mutta sisältävät jonkun verran rikkakasveja.

Vielä kerran kaikille lukijoille hyvää ja menestyvää uutta vuotta!

Roy

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: