Harrastuksen kustannukset

03.02.2013

Näin mielenkiintoisen artikkelin lehdessä, että taitoluistelu on kallista harrastaa. Haastattelussa oli kahden tytön äiti joka kävi läpi kustannukset. Selvisi että tyttöjen harrastus, vaikka olivat vasta tosi nuoria ja taso ei vielä kovin hyvä, maksoi 500eur kuukaudessa. Siihen verrattuna vikellys on vielä tosi edullinen harrastus. Meillä kun selviää puolella tuosta, vaikka on jo vanhempi ja harrastaa niin aktiivisesti kuin vain voi. Olemme kyllä korottamassa kertamaksua tälle vuodelle 12eur per kerta ja mahdollisesti niin sanottua laskutus kattoa 13krt. kuussa. Eli jos harjoittelee enemmän kuin 13kertaa kuussa saa loput kerrat ilmaiseksi niin, että kaikista innokkaimmat pääsevät kohtuullisella maksulla.

Geron seuraava valmennus on sitten ruotsissa. Samalla siellä järjestetään jonkinlainen juoksutus kurssi myös. Tosi jännää jos pääsemme mukaan ruotsalaisten kanssa, ja aina sitä enemmän mitä on porukkaa niin sitä pienemmäksi käy kustannukset. Ja muutenkin, ainakin minä pidän siitä että pikkuhiljaa ruotsalaiset alkaa arvostaa meidän sitkeyttä ja taitoja vikellyksessä. Näyttäisi vielä toistaiseksi siltä että meiltä lähtisi aika iso lössi, koko joukkue ja yvt ja kaksi hevosta.

Mietin tässä toissa päivänä että nyt kun meillä on O boy ja aloitetaan sillä vikeltämään, niin voisin tehdä siitä jonkinlaisen opastus videon, miten lähdetään liikkeelle uudella hevosella vikellykseen. Täytyisi vain olla jonkinlainen videon käsittely ohjelma millä voisi leikata ja liittää pätkät yhteen pienillä kommentti teksteillä. Olisiko kellään lukijoista kokemusta? Meillä on Sonyn FULL HD kamera ja luulen että nämä ohjelmat ehkä on merkkikohtaiset. En ole kyllä yhtään vielä selaillut netissä että olisi ilmaisversioita saatavilla.

Juulia täytti kolme vuotta, ja piti oikein pysähtyä ja miettiä mihin se aika on mennyt. Tuntuu että vastahan me oltiin EM kisoissa ruotsissa ja sitten saman vuonna PM-kisojen jälkeen kerrottiin kaikille kotimatkalla laivalla että Juulia on tulossa. Toisaalta onhan paljon myös kerennyt muuttua. Minusta vikellys Suomessa on tänä päivänä paljon kypsempi ja paljon enemmän on aktiviteettia ja väkeä. Silloin oltiin vielä ainoat jotka kävi muualla kilpailemassa.

Roy

Yksi vastaus to “Harrastuksen kustannukset”

  1. Viivi Says:

    Joo! Olisi tosi hyvä saada video. Meillä on just yksi uusi hevonen pikkuhiljaa kokeiltavana vikellykseen. Jännittää, koska mulla on nykyään kaikki juoksutusvastuu yksin, enkä ole mikään hevosmiestaidon mestari…


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: