Kadi haluttiin ostaa Saksaan

14.03.2013

Kevät sen kun antaa odottaa itseään, tänä aamuna -28,5. Meillä olisi taas kova into päästä vikeltämään omalla kentällä. Lisä kiksin antoi Geron järjestämä Vikellys leiri menneellä viikolla Ruotsissa.

Ruotsin reissu oli tosi mukava ja hyvä. Uskon että kaikki mukana olleet saivat hyvää treeniä ja hyviä vinkkejä millä parantaisi omaa suoritusta. Koko reissu sai pikkasen huonon alun, koska just ennen lähtöä ilmoitettiin että meidän on pakko pitää hevoset eri paikassa kuin itse treenit, koska ruotsalaiset evät halua meidän hevosia samaan talliin. Ihmettelimme kovasti asiaa ja olin jo valmis perumaan koko lähtemisen jos ei laiva matkaa olisi jo maksettu. Olemme aina olleet tervetulleita ruotsiin ja toivoimme että kyse olisi jostakin väärinkäsityksestä tai yksittäisen ihmisen mielipiteistä. Onneksi tuli lähdettyä, koska tunnelma oli täysin erilainen, kaikki suorastaan pitivät siitä että olimme läsnä. Tämä negatiivinen ihminen mielipiteineen oli tallin omistaja eikä kukaan vikellys porukoista.

Ilmeisesti suurin hyöty reissusta oli kuitenkin hevosten juoksutus koulutuksessa. Kaikki mukana olevat hevoset ja juoksuttajat silmin nähden paransivat suoritusta jo yhden viikonlopun aikana. Ehkä kaikista iloisin asia oli, että enää ei Aimen Taavi protestoi selkään hyppyä. Vähän samaa voisi sanoa meidän Kadista, opittiin monta uutta asiaa miten hevosta oikeasti pitäisi lähestyä jos se ei vielä osaa sitä. Kadia kehuttiin niin maasta taivaaseen ja saksalainen juoksutuskouluttaja kyseli jatkuvasti olisiko se myynnissä. Kuulemma he haluavat lähi aikoina nähdä Kadin kansainvälisissä kilpailuissa.Sonyn suhteen saatiin monta hyvää vinkkiä, vaikka olemme sen kanssa jo paljon pidemmällä. Ehkä suurin esille tullut asia molempien hevosten kohdalla on hyvä valmistelu ja verryttely ennen vikellyksen aloittamista. Tämä onkin ongelma talvella kun vuokraamme maneesia, tunti on aivan liian lyhyt aika yhdelle hevoselle. Kaikin puolin hyvä reissu oli.

Tästä on hyvä jatkaa kohti kevättä, kunhan vain tulisi. Muistaakseni olemme joskus aloittaneet vikeltämisen kotona, melko sulalla kentällä Huhtikuun alussa! Ensi viikon olen ansaitulla talvilomalla, saksassa hevosmessuilla.

Tässä vielä kuva koko suomen porukasta hevosineen, kuvasta puuttuu vain minä ”kuvaaja” ja nukkuva Jupe.

puhelin 06.2011 004

Roy

Yksi vastaus to “Kadi haluttiin ostaa Saksaan”

  1. Hanna Våg Says:

    Hei, haluaisin kysyä erästä asiaa Kadi-hevosesta, olisiko mahdollista keskustella sähköpostitse?


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: