Joka toinen vuosi

02.10.2013

Lähden huomenna matkoille ja en ollut aikeissa kirjoitella mitään ennen sitä, mutta luettuani Hetan molli voittoisen blogin oli pakko tarttua asiaan.

Näyttäisi siltä että saavutamme aina vain joka toinen vuosi mitalin PM kisoissa? Mitä helvettiä, vain joka toinen vuosi on jo saavutus mistä näimme vain märkiä unia kun tähän hommaan ryhdyttiin liki kymmenen vuotta sitten!!! Kuka tietää mitä tapahtuu seuraavassa kymmenessä vuodessa.

Kun katsomme kisoja vähän tarkemmin niin voimme varmasti olla tosi ylpeitä itsestämme. Milloin on viimeksi ollut Suomesta sekä junnu että sennu joukkue mukana??? Kuka oikeasti uskoi että joukkueet menestyisivät heti, kuka muistaa miten Sonylla oli suuria ongelmia päävaivan jälkeen, kuka muistaa että Kadilla ei edes voinut tehdä polvivaakaa viime talvena, kuka muistaa että Heta on vikeltänyt vasta muutaman vuoden, kuka muistaa että Silja ja Liina on vikeltänyt yvtä vasta toista kautta, kuka muistaa…

Minä ainakin olen erittäin ylpeä siitä mihin ollaan tultu ja odotan suurella innolla tulevaa.

Roy

ps. Luke oli joukkueen paras jäsen, sen keskiarvo oli tasan 7,0 kahdestatoista yv suorituksesta, tästä on hyvä jatkaa.

2 vastausta to “Joka toinen vuosi”

  1. Viivi Says:

    Ja teitä oli niin monta, sekin jo yksissään on hienoa!

    Voin kertoa, etteivät ne mitalit näin jälkikäteen mielessä pyöri. Ihan siitä pelkästä mukana olosta, areenalle juoksemisesta, kauniissa puvuissa esiintymisestä, matkustamisesta ja siitä, että vieressä on oma joukkuekaveri, olen nyt niin kateellinen, että kisakuvien katsominen on vaikeaa.

    Mä ehdin vikeltää 10 vuotta, ja sinä aikana yv:nä yhdet kisat meni tosi hyvin (09 PM) ja joukkueena yksi kausi meni aika hyvin (08). Aika monta hyvää ruusuketta vaihtaisin pois siitä hyvästä, että saisin vielä kerran olla tuolla PM-kisa-areenalla.

  2. Liina Says:

    Mun mielestä ne sijotukset ja mitalit ovat toisarvonen juttu sen rinnalla, että meillä on upeat hevoset, valmentajat, joukkuekaverit, mukavaa kisamatkoilla ja voidaan iloita hyvin menneestä suorituksesta, terveistä hevosista ja itsemme voittamisesta, vaikka oltaisiinkin sijoituksissa vikoja. Suunta on aina vaan ylöspäin, vaikka välillä epäonnistutaan, mitalit tulee jos on tullakseen.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: