Valintojen Syksy

26.10.2013

Jaaha, elämä on täynnä valintoja, joillekin valinnat ovat helppoja ja toisille valinnat vaativat pitkiä pohdintoja. On päivittäisiä valintoja ja on pitkän tähtäimen valintoja. Itselläni on päivittäisiä valintoja esim. mitä jättää tekemättä, kun aika ei riitä kaikkeen. Uskon, kun sivusta katselen muita, niin tämä on tänä päivänä aika yleistä. Syitä että tähän on tultu voi olla monta, mutta yleensä ne ovat itse aiheutettuja. Pitkän tähtäimen valinnat kannattaa yleensä tehdä enemmän harkiten ja niissä yleensä piilee vaara, että väärän valinnan tehneenä paluuta ei ole.

Suomen vikellys ympyröissä ollaan monella taholla nyt valintojen edessä. Oma valintani on, että en sekaannu muitten valintoihin. Tuen ainoastaan oman joukkueeni valintoja, olkoon ne mitä tahansa.

Rahat ovat tiukalla ja lupasin Gerolle että tähän sekaannun siinä mielessä, että etsin vikellykselle sponsoreita. Vikellys ei etene jos emme saa tarpeeksi rahaa kasaan, että voimme mahdollisimman paljon käyttää ulkopuolisia apuja valmennuksessa, esittämistaitojen parantamisessa, hevosten kanssa ym. Ja sen aion myös tehdä!

Roy

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: