Viimeiset syksyn työt tehty

24.11.2013

Pesin tänään hevosauton ulkoa sekä sisältä. Tyhjensin myös vesijärjestelmän ja kaadoin vesilukkoihin pakkasnestettä ettei jäätysi talvella. Kuluneella viikolla korjasin myös pois viimeiset laiduntolpat ja langat pellolta. Vielä on vähän kyntämistä, mutta en pääse niitä tekemään ennen kun vähän pakastaa, ettei pinta olisi niin mutainen. Tosi myöhäiseksi on mennyt tämän vuoden syksy työt, mutta meillä on koko vuosi ollut vähän poikkeuksellinen, Vilman odotuksen ja syntymisen takia. Olisi hyvä jos vielä kerkeisi siivota pihan ennen lumen tuloa, muuten auraaminen talvella on yhtä helvettiä, kun joka puolella on jotakin.

Paljon vapaita viikonloppuja ei tänä syksynä ole ollut. Jos Annilla ei ole maajoukkue juttuja niin siten aluevalmennusta tai vain treenejä joka viikonloppu. Sitten se harva kerta kun Anni on kotona, niin minä taas riennän johonkin tai teen aamusta iltaan rästitöitä.

Kävimme sentään yhdessä Sonyn kanssa klinikalla. Pelkäsimme jo että Sonyn otsaontelontulehdus oli uusiutunut, mutta turhaan. Vaikka se ei ole ontunut, siltä löydettiin vasemmasta etujalan kavionivelestä muutoksia. Tämä hoidettiin piikillä, ja todennäköisesti paranee heti. Mutta tämän seurauksena selästä oli revähtänyt joku juttu, joka vaatii pulssi hoitoa. Hevonen on niin ihme vekotin että yleensä yksi vika laukaisee nopeasti toisen. Mutta eihän tämä ole paha ajankohta sairastella ja onhan viime kerrasta jo kaksi vuotta kun klinikalla kävimme. Kotiin tultuamme tarkastimme että Sony on jo ensi vuonna 15 ja ei sillä varmaan niin monta vuotta enää voi vikeltää. Kyllä sen ikäisenä saa jo pientä vikaa löytyä.

Roy

ps. Keksin tänään uuden ratkaisun, miten naapuri tosi pienellä maanmyymisellä meille, saisimme maneesin mahtumaan. Pitäkää peukkuja että tämä kävisi hänelle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: