Vuoden ensimmäinen takaisku

21.01.2014

CVI Ermelossa, ei heidän sivujen perusteella, ole joukkueelle yhden tähden luokkaa. YV puolella on sekä junnuille että sennuille yhden tähden luokka. Täytyy sanoa että en oikein ymmärrä tätä tilannetta, koska missä on se paikka missä voisit osallistua yhden tähden joukkue kisaan ja sitten edetä kahteen tähteen, jos kukaan ei järjestä yhtä tähteä joukkueille. Ainoat mitä minä tiedän, missä ehkä oli viime vuonna yhden tähden joukkue oli Budapest ,Englanti ja Itävalta, niihin on jo vaikeata mennä omilla hevosilla. Kävimme jälleen kerran läpi kaikki kisat mutta mikään yhdistelmä ei oikein sovi. Kisat ovat kaukana toisistaan jos on peräkkäiset viikonloput ja yhden kisan takia ei kannata oikein lähteä. Toive on, että nyt Laholmissa olisi edes yhden tähden luokkia joukkueille.

Sony on taas terve ja pikku hiljaa voi lisätä treeniä. Mielenkiinnolla odotan mitä tulevat maajoukkuetreenit Ypäjällä tuo tullessa, kun mukana on juoksutus koulutus ja toinen saksalainen vikellys valmentaja.

Roy

Talvi tullut todenteolla ja vikellys kärsii koko rahasta.

Kirjoitan toisen blogin heti julkaisematta jääneen perään.

Maajoukkue viikonloppu vietetty Ypäjällä, Geron, Antjen ja Ilonkan vetämänä. Kuulemma oli ihan hyvä viikonloppu… En ole koskaan ollut mukana leirillä missä olisin nähnyt näin vähän vikellystä. Suurin osa minun ajasta meni tyttöjen (Juulian ja Vilman) hoidossa. Pakkanen ja valmennus ajankohdat pitivät meidät suurimmalta osin sisätiloissa. Onneksi on tulossa seuraava leiri Ruotsiin jossa meillä ei ole mukana omia hevosia ja Annin ei tarvitse juoksuttaa, niin voin varmaan paremmin seurata. Kiinnostaa myös, miltä näyttävät uudet kürit ja aina on mukava nähdä kuinka kaikki kehittyvät. Taidan nähdä sen parhaiten kaikista, koska en näe niitä päivittäin. Olen myös kiinnostunut näkemään laukkaavan pukin, ehkä semmoisen voisi tehdä itse.

Lisää huonoja uutisia kisa rintamalta, Laholmin CVI kisa on kuulemma peruttu!!! Tietoon on myös tullut että ruotsin SM kisat ovat PM kisojen yhteydessä Västeråsissa syyskuun alussa, hyvä asia, että ovat periaatteessa meidän päätapahtuma ja vuoden viimeinen tapahtuma.

Bagira laukkaa nykyisin ikuisesti vihreillä laitumilla Pertsan, Leevin ja Viljamin kanssa. Bagira oli ensimmäinen vieras hevonen meidän tallissa ja tavallaan kuului jo kalustoon. Bagira osallistui myös aktiivisesti vikellykseen monta vuotta. Bagiran tavaramerkki oli joko täydellinen suoritus tai romahdus. Uran aikana hän saavutti yhden PM pronssin, joka ei joka pollen kaapista löydy. Bagira oli minusta niin tyypillinen nainen kun vain hevonen voi olla, jos sitä joskus komensi, niin mökötys kesti ikuisuuden.

Tätä myöten meidän pikku Vilistä on tullut tallin vanhin ja viisain hevonen. Taitaa Vilillä vähän lahkeet tutista paineista… isot pojat kyllä kiusaavat.

Roy
p.s. varastin Eveltä kuvat.

Sony

Kadi

Luke

Odi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: