Olen sanaton Hetan puolesta

22.06.2014

Meidän kotikatsomo hiljeni täysin suorituksen jälkeen. Itse jopa tunsin pienen palan kurkussa kun näin miten Heta reagoi. Toivoisin niin että joku olisi rutistanut häntä niin kovasti minun puolesta. En voi varmaan ikinä kuvitella miltä sillä hetkellä tuntuu koska en ole koskaan kilpaillut itse…

Palatakseen vielä miten kaikki kävi. Hevonen teki ihan kelpo suorituksen Merillä, mutta kun tuli Hetan vuoro, se pisti ihan ranttaliksi ja sikaili koko suorituksen. Katsoimme Annin kanssa Merin suorituksen jälkeen, miten sen häntä kävi ja Anni sanoi vielä että onkohan siellä ötököitä. Tilanne vaan oli, että hevonen oli erittäin ärsyyntynyt jostakin ja sitten pisti elämän risaiseksi kun oli Hetan vuoro. Ei siinä ollut mitään tehtävissä ja minusta Heta teki just sen minkä pystyi. Luultavasti ei ikinä selviä mistä tilanne johtui ja on vain muistettava että olemme tekemisissä eläinten kanssa joilla on oma tahto.

Ehkä jonkin ajan kuluttua voimme oikeasti nähdä hyvät asiat näistä kilpailuista jotka oli kuitenkin suuri menestys! Kaikki tytöt tekivät loisto suorituksia ja vielä olivat matkassa ihan keskenään.

Roy

saatana että harmittaa vieläkin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: