Niitä näitä

05.08.2014

Taas kerran olin sanaton ja taas saman henkilön aiheuttamana. Olin EM tulijoita vastassa kentällä ja samalla kyydillä veimme Hetan ja sen äidin kotiin. Kolme tuntia myöhemmin, ½ tuntia ennen treenien alkua Heta saapui tallille ensimmäisenä valmiina treeneihin. Olisin halunnut vitsailla että tuliko jo ikävä kun olet täällä taas, mutta olin aivan sanaton. Kuka muu olisi tullut heti kotiin palattuaan viikon kestävästä EM reissusta ensimmäisenä treeneihin, ei kukaan muu kuin voittaja tyyppi!

EM:stä sen verran tuliaisia että periksiä on pakko alkaa kaikkien Suomen vikeltäjien treenaamaan enemmän. Luulen että ensi vaikutelma on tärkein ja perikset tuomarit näkevät ensimmäisenä. Sen perusteella sitten laitetaan pisteet jakoon loppu kisaan. Tämä on yksinkertainen oma näkemykseni ja moni voi varmaan olla eri meiltä mutta luulen että vähän tässä on myös totuutta. Samoin peristen pisteet paljon määrittyy sen mukaan miten pääset selkään ja teet heitot. Jos olet hyvä heittäjä, niin saat muista liikkeistä myös hyviä pisteitä, vaikka et tee niitä yhtään paremmin kuin huono heittäjä.

Annin viime vuoden joululahjan valmistus alkoi, hevosten kävelykone. Ongelma on että meidän tontilla ei ole yhtään suoraa tilaa mihin sen saisi mahtumaan. Nyt joudumme kaivamaan ja täyttämään aika paljon rinteessä talon ja tallin välillä.

Kohta on Karjaan kisat ja melko heti sen perään mennään Salan kilpailuihin. Sen jälkeen ei ole kuin hetki niin onkin PM kilpailut ja heti sen perään SM Oulussa. Miten tässä oikein kerkeää joka paikkaan ja vilja olisi myös puitava jossain vaiheessa. Vilja nimittäin valmistuu hurjaa vauhtia tässä helteessä. Harmittavaa on kyllä että taitavat jäädä aika heikoksi, kasvu tavallaan jäi kesken ja kypsyminen alkoi liian nopeasti helteiden takia.

Roy

karuselli työmaa

karuselli työmaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: