Tienhaarassa

26.10.2014

Olen nyt nukkunut maski päässä vesiletkuun kytkettynä ja kuunnellut laitteesta omaa hengitystä kohta viikon. Alussa olin innoissani ja ei väsyttänyt pitkästä aikaan. Nyt on kaksi viimeistä yötä mennyt vähän pieleen ja olen heti väsyneempi. Olen toistaiseksi käyttänyt vain nenä maskia. Koko suuta peittävää maskia kokeilin kerran ja oli aika kauheata. Vähän tässä on semmoinen Darth vedar olo.

Osa varmaan on jo kuullut että luotto heppa alottelijoille Mandy, muuttaa toiseen talliin. Nyt on oikeasti mietittävä tuleeko Vili mukaan vikellykseen tai jakaako Luke ja Sony nuoret. Mitä luultavammin niin tulemme vielä lisäämään uuden ryhmän keväällä. Tällä viikolla kävi myös Jesse kokeilemassa mitä vikellys voisi olla ja aika näyttää tuleeko hänestä meidän ensimmäinen poikavikeltäjä tallille.

Olen myynyt jo toista kymmentä vikellys kalenteria. Ajattelin vähän mainostaa, että jos joku joka lukee tämän ja jostain syystä ei tiedä että meidän tytöt on teettänyt vikellys kalenterin mikä on myynnissä, niin pikaisesti tilaamaan yhden joko minulta tai Hetalta. Myynti tuotto mennee kaikki vikellykseen suoraan.

Jotenkin minulla on odottava tunne koko touhussa tällä hetkellä. Tallille pitäisi tehdä suuria päätöksiä, työpaikalla on suuria muutoksia ja päätöksiä, omassa terveydessä ”toivottavasti” ja myös vikellyksessä. Vähän odotan semmoista läpimurtoa ensi vuonna aika monessa asiassa. Olen kuitenkin aika levollisin mielin liikkeellä ja uskokaa tai älkää mutta olen aika usein oikeassa tässä tunteessa.

t. Roy

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: