Ennen ja nyt

26.07.2015

Kiitos Viivi kommenteista, en ihan kaikkea ymmärtänyt mutta periaate tuli selväksi kyllä:)

Löysin myös sinun Blogin, vähän hävettää tämä oma sen rinnalla, kirjoitat niin paljon ja on kaikenlaisia kuvia mukana. Luin suurimman osan läpi heti, paitsi viikko treeni ohjeet. Yhteen asiaan minun on kuitenkin kommentoitava heti!
Kirjoittelet aika usein että kaikki on muuttunut vikellyksessä. Tämä pitää vain osittain paikkaansa. Suuri muutos on se, että ennen olit vikeltäjä ja nykyään vastuullinen valmentaja.
Kaikki ne asiat mistä sinun ei ennen tarvinnut huolehtia, on nyt sinun hartioilla, mutta kyllä ne kaikki oli olemassa myös aikaisemmin. Kyllä myös ennen oli maajoukkuevalmennusta, A ja B rinki, oheistreeniä, harjoituspäiväkirjoja, kvaalirajat, kisahevoset, eläinlääkärintarkastukset, kokopuvut ja jopa kilpailutuki maajoukkuevikeltäjille. Oli myös juoksutus koulutusta (Kalanpää ja Lasse). Oli myös aika milloin kilpailtiin kuka pääsee edustamaan maata arvokisoissa esim. PM 2006 ja muitakin arvokisoja.
Muuten oli tosi kiva luettava ja mitä enemmän kirjoitetaan vikellyksestä sen parempi lajille. Tässä vielä osoite jos joku ei tiedä mistä löytää Viivin Blogin.

http://www.lily.fi/blogit/vikettaja

Juttelimme myös Lauran ja Frankin kanssa joukkuevikellyksestä heidän käydessä meillä kylässä. Yhteistuumin mietimme miten mukavaa olisi jos taas tulisi muutama joukkue ulkomailta laukkaluokkaan Suomeen. Tästä ideoin että olisihan se kiva jos vaikka muutama nouseva joukkue lähtisi meidän kanssa ensi kesänä Ruotsiin kilpailemaan. Se voisi hyvin antaa lisää potkua joukkueille. Ruotsi on uudistamassa sääntönsä ja käyntijoukkueet ovat myös tervetulleita sinne.

Lataan myös videon Vuokon ja Sofian periksistä, missä Odi Sofian suorituksessa säikähti jotakin. Jos katsoo oikein tarkasti niin huomaa mitä se säikähti, se voi olla pienestä kiinni. Tietysti voisi vähän moittia A tuomaria joka potkii, tietysti ei tahallaan, tuomaripöydän pöytäliinaa jalallaan.

Roy

ps. Hopea Toffee on yhtä hyvää nyt kuin ennen

Yksi vastaus to “Ennen ja nyt”

  1. Viivi Says:

    Myös Kinuskitoffee on hyvää, tosin en tiedä oliko sitä ennen.

    Joo, varmasti iso osa muutoksista liittyy siihen, että oma näkökulma on vaihtunut. Kuten kaikilla muillakin ihmisillä, mullakin on toivottavasti näkemys elämästä hieman avartunut omasta navasta kauemmaksi teini-iän jälkeen. Plus että vuotta 2002 edeltävistä tapahtumista vikellyksessä en tiedä mitään, ja vielä vuonna 2004 olin niin pihalla, että luulin käyntiyksinvikeltäjien tekevän periksiä kisoissa… :D. Eli moni asia lienee jäänyt vuosien varrella ymmärtämättä.

    Mutta siitä voidaan varmasti olla samaa mieltä, että nyt eletään pitkästä aikaa huippukautta suomalaisessa vikellyksessä, kun suomalaista edustusta on jo useamman vuoden ajan ollut runsaasti ulkomailla, ja kotimaassa kisojen, vikellystä tarjoavien tallien ja kilpailulähtöjen määrä on kasvanut. Toivottavasti nousukausi jatkuu.

    Toivon myös että me saataisiin toinenkin laukkaheppa, niin voisi harkita joukkueen tekemistä ja tosiaan päästä vaikka sinne Ruotsiin ensi kesänä :). Tampereen-vikellyspaikkamme uuden ratsastuskouluyrittäjän tapaan lähiviikkoina, katsotaan millaisia hevosia siellä nykyään on. Yksinvikeltäjät kehittyisivät vielä nopeammin, jos saisivat tehdä myös joukkuetta.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: