Jaa, nyt se on sitten ohi, vikellys kausi.

22.09.2015

Hej

Ei paljon käteen jäänyt… ikuinen realisti toteaa. Matkalla kotiin muisteltiin Annin kanssa että meidän vikellys ryhmä ei ole tainnut voittaa mitään ainakaan kolmeen vuoteen jos emme ole olleet ainoat luokassa. Tätä saa mielellään korjata jos muisti pettää. No voittaminen ei ole aina tärkeintä ja kyllä me vielä tullaan voittamaan, siitä olen aivan varma. Ei ole ainakaan ennakko paineita.

Pakko myöntää että ehdotin Annille että hän jättäisi vikellys komitean työn. Minusta on aika turhauttavaa että hän kuluttaa niin paljon aikaa muiden eteen kun se meillä on todella kortilla. Ja jos katsoo edellistä kappaletta, niin olisi todella muiden vuoro antaa oma aikansa käyttöön.
No ehkä oli hyvä että rakkaus lajiin voitti järjen, myös tässä asiassa.

Iloinen asia on lajin suosion kasvaminen, vaikka joukkueet ovat täysin unohdettu koko lajista tällä hetkellä. Käynnissä on kyllä tosi paljon, mutta näköjään YV vetää paremmin kun taso kasvaa. En oikein ymmärrä syitä tähän, olisikohan se valmentajissa tai hevosissa? Varsinkin Ruotsissa tuntuu että joukkueet ovat suositumpia kuin YV. Ja kyllä Euroopassa myös joukkueiden suoritukset ovat aina se huippu kohta.

ja vielä
Käsi ylös niissä talleissa missä eilen treenattiin, vaikka satoi kaatamalla, ilman maneesia.

Roy

ps. videoita Oulun kisoista saatte odottaa että minun työpaineet hellittää, ja mikä sen parempi talvella on kun muistella mennyttä kesää ja kautta

ps.ps Kiitos Veera että menit Legerolla

Veera & Legero

Veera & Legero

Yksi vastaus to “Jaa, nyt se on sitten ohi, vikellys kausi.”

  1. Maria Says:

    Ehkä minun täytyy vaan pikkuhiljaa uskoa, että joukkue on todellakin jotain käsittämättömän hienoa ja suurta vikellyksessä. Ja toki upealtahan se kyllä näyttää! Tätä joukkueen hehkutusta olen kuullut Viivin puhuvan jo pari vuotta ja Liina kertoi samaa vuosi sitten Ypäjällä. Nyt kun luen tästä täälläkin, niin voin varmaan päättää olla enää epäilemättä.

    Uskoisin, että vikeltäjien menestyksessä on erilaisia vaiheita siinä missä muissakin kilpaurheilulajeissa ja välillä vaan vaaditaan sitkeyttä jatkaa treenaamista vähän pidempään ilman kirkkainta tulosta. Varmasti lopulta kova työ kuitenkin palkitaan! Teidän vikeltäjät taatusti harjoittelevat motivoituneesti ja sitä makeammalta tulevat kultamitalit maistuvat, jos niitä on jo harmittavan pitkään odoteltu. Toivon aina kaikille kisoissa hyvää omantasoista suoritusta ja menestyksen/onnistumisen jakautumista mahdollisimman laajasti.
    Menestyksekästä kevättä!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: