Muoti ilmiö

30.12.2015

Hej, olin näkevinäni että loppuvuodesta olisi hyvä tehdä yhteenveto vuoden tapahtumista.

Suureksi yllätyksekseni olin näköjään päättänyt alkuvuodesta olla kirjoittamatta mitään blogia. Ainoana radiohiljaisuuden rikkovana tapahtumana oli Lambertin alias Lassin tuleminen meille.

Kisakaudesta jäi päällimmäisenä mieleen että moneen vuoteen ei käyty keväällä Ruotsissa kilpailemassa ja olin ainoastaan mukana PM kilpailuissa. Sinne lensin suoraan loman alettua. Ehkä monelle kesästä jäi mieleen osallistuminen Lassen leirille ja just ainoaksi jääneiden helteiden aikana.
Suomessa oli ennätyksellisen monta kilpailua tänä vuonna ja niihin sentään pääsin mukaan.

Mainitsemisen arvoinen asia on myös Kadi Teamin show Tallinnassa. Joka kerta kun katson sitä, tulee jopa minulle, jäätävä olo, kohdassa missä Liina nostaa Vilman harteille ja samalla hetkellä musa osuu just nappiin.

Syksyn suuri päätös oli että nyt polkaistaan oman maneesin rakentaminen käyntiin ja samalla laajennetaan tallia. Olen odottanut kuin kuuta nousevaa että kunta saisi rakennusluvasta tehtyä päätöksen. Olen nyt jo niin turhautunut että en uskalla edes ajatella koko asiaa välillä.

Viimeiseksi tapahtumaksi tälle vuodelle nousee Calitoksen tuleminen meille. Meidän ei pitänyt millään tavalla vielä hankkia uutta hevosta mutta mitä sitä lähtee merta edemmäs kalaan kun sopiva oli tyrkyllä ihan nurkan takana. Kokeilimme vikellystä, ja olisin melkein voinut vannoa että sillä on vikelletty ennenkin, niin hyvin meni. Ja kun kerran hinta oli sorvattu meille valmiiksi kohdalleen, hevonen oli vasta kuvattu, eikä tullut kuljetuskuluja niin kaupat tehtiin heti.

Hyvää Uutta Vuotta  "Team Luke"

Hyvää Uutta Vuotta
”Team Luke”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: