Tervetuloa Rilke ”Riku”

31.01.2016

Tänään tuli talliin ylläpitoon Riku. Riku on asustanut Oulussa ja on ainakin kokeillut vikellystä. Riku on meillä ainakin Toukokuun loppuun ja sitten mietitään jatko. Jos kaikki on hyvin, ja omistaja on valmis myymään sen, niin ostetaan. Muuten katsotaan mitä keksitään. Riku on niin kuin huomaatte meillä poikkeus väriltään, joten on vain todettava että ei kannata sanoa ”ei koskaan” 🙂 Riku vaikuttaa erittäin rauhalliselta ja on 8v. ja peräti 178cm korkea.

WP_20160131_003

20160131_154501

Tallin hevosissa on nyt tapahtunut aikamoisia muutoksia, mutta kaikki rakennetaan sen varaan että kun saamme tallilaajennuksen ja maneesin valmiiksi niin voimme lisätä vikellystä. Tarkoitus olisi että kaikki kahdeksan hevosta tulee osallistumaan aktiivisesti vikellykseen. Jos ei Viliä lasketa, niin meidän vanhin hevonen on nyt Kadi 13v. Jos ei mitään ikävää ja yllättävää satu niin tällä kalustolla mennään pitkään.

Ossi on aika hyvin päässyt jo vikellyksessä eteenpäin vaikka on vasta ollut kuukauden. Albert on myös valloittanut meidän kaikkien sydämiä, jopa kengittäjän.

20160130_202909

Poikkeusluvasta sen verran että se oli viime viikolla lehdessä ja nyt kaikkien nähtävillä kunnassa kaksi viikkoa. Jos kukaan ei laita valitusta sisään niin on pientä toivoa että saisimme päätöksen Helmikuussa. Sen jälkeen alkaa varsinainen rakennussuunnittelu ja rakennus luvan sisään vieminen kuntaan. Sitten taas menee minusta varmaan aivan liian pitkä aika mutta toivottavasti saame luvan hyvissä ajoin ennen kesää.

Sää on ollut aivan mahtava nyt pakkasten jälkeen, näin voisi jatkua vaikka kevääseen asti. Lumi on viimeinen asia mitä toivon, pieni pakkanen ei haittaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: