Voi Bambi *2

19.03.2016

Nyt minun on pakko kommentoida vikellys asiaa, vaikka olen vähän ajatellut pysyä poissa näistä kuvioista.

Kohta tulee järjestykseen jo toiset kilpailut tänä vuonna ja taas on käymässä niin että hevosmäärää rajoitetaan ja A-taso kulkee muitten edellä. Tämä tarkoittaa käytännössä että monesta tallista saa kaikki osallistua ja meiltä vain max.20-30% vikeltäjistä.

Onko mitään järkeä, että toistamiseen kilpailutetaan samat tyypit vastakkain ja jätetään tuleva kasvu potentiaali pois. Suomessa on tehty aivan hirveästi työtä, että laji saataisiin kasvamaan ja sitten palkitaan uudet tulokkaat, sorry mutta ette pääse mukaan, ehkä sitten kun olette tarpeeksi hyviä.

Minusta voisimme jäädä näistä kilpailuista täysin pois ja menemme mieluummin sitten ulkomaille kilpailemaan missä kaikki saavat osallistua. Ja on ihan turha tulla kyselemään kyytiä sitten meiltä mihinkään.

Roy

2 vastausta to “Voi Bambi *2”

 1. p Says:

  Mutta onhan teille varattu 3 karsinaa mikä on kaikista eniten. Myös eri seuroista tulevat joutuvat jakamaan karsinoita vaikka toisivat vain yhdet hevoset.
  Mieluummin näin,kun että luvataan jollekkin parille seuralle kaikki karsinat ja he kisailevat sitten keskenään,eikä muita enää mahdu.

  • agtalli Says:

   Moi Paula

   Minusta on epäoikeudenmukaista että kommentoit minun blogia monta päivää myöhemmin, kun karsina tilanne on oleellisesti muuttunut välissä. Vielä vähemmän ymmärrän sinun pelkoa siitä että aina samat kilpailisi vastakkain, koska ilman uutta karsinaratkaisua Kangasalalla, olisivat jo kerran kilpailleet Hämeenlinnassa, olleet etuoikeutettuja myös Kangasalan kilpailuihin. Eikö se sitten ole juuri sitä, että samat aina kilpailisi vastakkain!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: