Vain huonoja uutisia ja isoja päätöksiä tehtävänä

17.08.2016

Moi

Rakennusluvasta kuuluu vain huonoa. Kunnan jonkin ohjelmamuutoksen takia luvan saanti lykkääntyy syys-lokakuun vaihteeseen. Tosi paha paikka koska meillä on silloin jo tulossa maneesi.

Odin jalkavaiva on selvinnyt ja nyt on tehtävä päätös sen tulevaisuudesta. Sillä on sädeluun limapussin tulehdus. Se on leikattava ja mitään takeita ei ole parantumisesta. Leikkaus on kallis ja ennusteet todella huonot. Jos ei olisi kyse Odista päätös olisi paljon helpompi, mutta Odi on niin erikoinen, että en tiedä mitä pitäisi tehdä.

Taas tulee mieleen miksi kaikki paska kaatuu meidän niskaan. Kuinka voi olla mahdollista että nämä sattuu aina meille. Olemme menettäneet viime vuosina niin monta hevosta että ei jaksa kohta tätä. Töitä painettaan aamusta iltaan ja mistään ei tule mitään…

Roy

ps. Odi leikattiin tänään ja nyt toivotaan parasta

Yksi vastaus to “Vain huonoja uutisia ja isoja päätöksiä tehtävänä”

  1. Viivi Says:

    Tsemppiä, jaksamista, toivoa, kaikkea hyvää! Mä aina ikävinä hetkinä lohduttaudun sillä, että vaikka lajiin kuuluu kaikenlaista kurjaakin (ja teidän osalle sitä on erityisesti sattunut, kirjaimellisesti noita elämän ja kuoleman kysymyksiäkin monesti), niin ainakin tämä on tärkeää työtä, jolla on oikeasti iso merkitys monen nuoren elämään pitkälle vielä vikellyskisavuosista eteenpäin. Nimimerkillä Kokemusta on.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: