Kesä terveiset

21.07.2017

Aika rientää aivan hirveetä vauhtia ja kohta on heinäkuu jo ohi. Olen saanut tallin rakentamisen suhteen sovittua niin, että perusta aloitetaan ensi viikolla. Sitten on jo sovittu loput maankaivamiset, perustan täyttö ja lattian valut. Valuharkko kuorma tulee elokuun loppu puolella ja jos hyvin käy niin syyskuun aikana saadaan ensimmäinen kerros tehtyä, siis jos hyvin käy!!!!

SM kisat olivat myös menneellä viikolla ja meille jäi niistä ihan hyvät fiilikset, vaikka mitaleita ei saatu. No Jessica sai hopeata, Aimen hevosella, ja on Hetan valmennuksessa, mutta tavallaan tuntui kuitenkin kuin olisi vähän kun oman tallin mitali kun kerran Jessica on myös joukkueessa mukana. Olen todella onnellinen Jessican puolesta koska niin monesti hyvät sijoitukset on just jäänyt saavuttamatta jonkun pienen asian takia.

Vilma vikelsi myös ensimmäistä kertaa, meni todella hienosti ilman vaaratilanteita.

Juulia meni myös Amandan kanssa ensimmäistä kertaa paria.

Laki teki debyytin joukkuevikellyksessä erittäin hyvällä suorituksella, harmi että en nähnyt. Nyt kai voi jo paljastaa, että yritämme Juniori joukkueella osallistua sillä CVI/PM kisoissa.

Ossi ja Ossin joukkue meni myös todella hienosti ja saivat ihan hyvät pisteet. Uskon että viimeistään ensi kaudella tämä joukkue tulee tekemään todella suuren harppauksen eteenpäin.

Foxi ja Don ”66” nautiskeli kyseisen viikonlopun laitumella.

Olen myös täysin unohtanut laitaa nettiin AG Junior Teamin CVI Flyingen videon, tässä se nyt on.

Roy

ps. tosi tylsää, kun Viivi ei enää kirjoittele mitään heidän vikellyksestä, jäin myös kaipaamaan luvattua joukkuesuoritusta SM kisoissa.

Yksi vastaus to “Kesä terveiset”

  1. Viivi Says:

    Heippa Roy!

    Nyt täytyy rehellisesti sanoa, että olin unohtanut koko blogini olemassaolon. Täytyypä käydä lisäämässä sinne maininta siitä, että blogi ei enää päivity aktiivisesti. Olen nykyään vakituisesti ja kokopäiväisesti Helsingissä töissä ja asun yhä Tampereella, ja tämä yhtälö tekee kaiken ylimääräisen ehtimisen vaikeaksi. Valmennan nykyään vain yhtenä päivänä viikossa, vaikka kaikkea muuta lajiin liittyvää säätämistä onkin lähes päivittäin. Harmillista.

    Toisekseen myös se harmittaa, että mun joukkue ei osallistunut SM-kisaan, vaikka niin vielä kotikisoissa ajattelin. Joukkueen on tarkoitus meillä perustua hyvin vahvasti vapaaehtoisuuteen, mutta olin alkukaudesta huomaamattani tuputtanut tytöille vähän liikaa omia tavoitteitani, eikä homma sitten toiminutkaan toivotunlaisesti. Lopulta tytöt äänestivät, että SM-kisa jätetään joukkueena väliin ja kukin keskittyy yksilösuoritukseensa. SM-kisan jälkeen pidettiin pitkä keskustelu siitä, mitä PM-kisan kanssa tehdään, ja tultiin siihen tulokseen, että siellä startataan, mutta hieman muokatulla ja vikeltäjille paremmalta tuntuvalla ohjelmalla. Eli nyt mennään täyttä höyryä kohti PM-kisaa, ja toivon todella, että näemme kaikki kolme joukkuetta starttaamaan siellä :).

    Vilman suoritus sulattu sydämeni Ypäjällä :).


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: