MM valinnat puhuttavat ”taas”

06.07.2019

En ajatellut enää palata MM valintoihin mutta nyt kun jopa Hevosurheilulehti kirjoitti niistä, niin on pakko kommentoida vähän.
Minusta hevosurheilu kirjoitti todella hyvin, ottamatta kantaa koko asian ytimeen että oliko valinta oikein tai väärin, vain ainoastaan valinta prosessiin. Tosiasia on, että valinnan jälkeen molemmat joukkueet ovat vielä kerran kilpailleet KV CVI tasolla ja meidän joukkue oli selkeästi taas parempi tuloksissa.
Tämä on vähän silleen, että ei nämä asiat parane peittämällä vaan puhumalla. Jos ollaan eri mieltä valinnoista niin ei kai se ole mikään salaisuus, josta ei saa puhua. Ymmärrän toki että asia ei ole helppo, ei valitulle joukkueelle mutta ei myöskään rannalle jääneelle joukkueelle. Minä en ole kuullut yhtään hyvää kommenttia mitä pitäisi sanoa sille joukkueelle joka ei päässyt, vaikka on menestynyt paremmin. Jos valinta olisi selkeästi perustunut kilpailutuloksiin ei näitä keskusteluja olisi. Tätä nyt ilmeisesti ihmetellään vähän laajemmin kuin vain vikellys piireissä.

Niin kun olen ennenkin sanonut kunnioitan päätöstä vaikka se ei perustu kilpailutuloksiin. Mutta sen verran olen periaatteen mies ja pidän sanoistani kiinni, että kun kerran tuli luvattua että ostan Movien jos meidän joukkue pääsee MM kisoihin, niin myös ostan vaikka ei päässyt kun kerran minusta heidän olisi pitänyt päästä.

Itse jouduin vähän aikaa etsiä motivaatiota tämän jälkeen, tehdä työtä hyvän lajin puolesta, vaikka en ole kuin sivullinen tässä asiassa. Onneksi löysin minun motivaationi taas meidän mahtavasta kesäleiristä, josta aion kirjoitella seuraavassa blogissa.

Roy

ps. todella ikävä että hevosurheilu kirjoittaa vikellyksestä ensimmäistä kertaa tässä merkeissä eikä vaikka silloin kun voitimme joukkueella PM hopeeta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: