SM kisat

11.08.2019

Ypäjällä oli ihan mukavat SM kisat. Parasta oli, että näkyi selvästi kuinka vikellys kasvaa suomessa ja kuinka meidän taso on noussut aivan huimasti viime vuosina. Minua kiinnostaa varsinkin hevosten taso ja ilolla voi todeta, että kyllä suomesta löytyy todella hyviä vikellys hevosia. Joskus tuntui että oli käsitys, niitä hyviä ei ole meillä vain kaikilla muilla, mutta sen käsityksen voi kyllä unohtaa. Paikalla oli kilpailijoita ja hevosia todella monesta paikasta, jopa semmoisia joita en edes tunne. Tunnelma oli leppoisa ja sää ihan ok joten aivan mahtava viikonloppu.

Kolikon kääntöpuoli on, että kun laji kasvaa tätä vauhtia niin kohta ei voida järjestää enää SM kilpailuja muualla kun Ypäjällä, koska missään ei ole tallipaikkoja niin isolle hevosmäärälle, jos ei vuokraa Jaba karsinoita. Toinen asia on, että periaatteessa mitalit olisi yhtä hyvin voitu postittaa koska ne menivät ennakoidun mukaisesti. Mutta niin kun ylhäällä mainitsin niin kasvun mukaan tulee tähänkin varmasti muutoksia lähivuosina.

Ehkä tässä alla tulevaisuuden mestari? Amandan ja Albertin B tason vapaaohjelma.

Loman aikana ehdin myös pestä hevosauton sekä sisältä että ulkoa. Se on ollut meillä ensi vuoden alusta 10 vuotta ja en päivääkään ole katunut sitä investointia. Vaikka auto on kohta jo 17 vuotta, niin emme ole normaalin huollon lisäksi vaihtaneet kuin yhden äänenvaimentimen ja ikkuna nostimen. Kuluvia osia on tietysti mennyt niin kun renkaat, akut ym. Seuraavaksi olen suunnitellut asentaa siihen pop-upin niin saisimme kaksi vuodepaikkaa lisää. Muistoja 10 vuoden matkoista on kertynyt monia ja onhan se vähän kun meidän loma-auto. Myös hevosille se on erittäin mukava kun kaikki hevoset seisovat päät yhdessä, mikä myös helpottaa huomattavasti hevosten hoitoa matkan aikana.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: