AG Talli 2019

05.01.2020

Moi tässä pieni päivitys vuodesta 2019.

Aloitin listaamalla kaikki tämän vuoden tapahtumat tallilla ja kisoissa. Nopeasti näin, että eihän tässä ole mitään järkeä kirjoitella niin pitkää listaa. Voin vain todeta että paljon on tapahtunut meillä vuodessa. Valmentamassa on käynyt mm. Isabel, Gero, Thomas, Louis, Rob ja Jacques. Kuitenkin kesäleiri on minusta kaikista hauskin ja mielekkäin, ainakin meidän oma Vilma kyselee nyt jo milloin on seuraava. Voin paljastaa että olemme suunnitellut sen pidettäväksi seuraavana viikonloppuna juhannuksesta, 25-28.6.2020!!! Ai niin ja pidettiinhän meillä omat kisat käynnissä heti tammikuussa.

Tallille tuli uudet hevoset Roni ja Muumi. No Muumi ei ole oikea heppa mutta melkein.

Kehitys ja kisa saavutukset olivat hyvät vaikka päätavoite jäi saavuttamatta, tai miten nyt sanoisin että tulosten perusteella meidät olisi pitänyt lähettää MM kisoihin mutta toisin kävi…

Tallille avattiin vihdoin ne uudet kotisivut ja itse aloitin Instagramissa myös päivittämään tallin tapahtumia.

Tallilla harrastaja määrä on koko ajan kasvussa ja uusia tulijoita on enemmän kun pystymme ottamaan. Ainakin meistä tuntuu että vikellys vieläkin elää suurta nousukautta. Onneksi Julia, Jekki, Vuokko, Matilda, Arnika, Viivi ja Suvi auttavat valmennuksessa. Toki tarvitsisimme yhden vähän kokeneemman valmentajan lisää jos vain jostain löytyisi.

normi. ruuhkaa 3 ryhmää yhtä aikaa

Tallin lisärakennus on edennyt tasaisen hitaasti mutta edennyt joka tapauksessa. Tarkoitus on pitää jumppasalin avajaiset ennen kesän leiriä ja majoitus osan tämän vuoden loppuun mennessä.

2020 alkaa myös rytinällä. Ensi viikolla meillä pidetään osa maajoukkue leiristä to-pe jossa Liina ja Rikke valmentaa joukkuetta ja parit + osa yveistä. Helmikuun ensimmäinen päivä meillä on taas pukki ja käynti kisat. Viikko myöhemmin tulee Isabell Fiala Itävallasta pitämään viikonloppu leirin.

Ei muuta kun täysillä eteenpäin kohti kevättä.

Roy

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: