Synkkiä aikoja

02.05.2020

Nyt on todella vähän ilon aiheita mistä kirjoitella. Talli on niin autio ja eloton. Kuka olisi edes voinut pahimmassa painajaisessa nähdä että virus leviää maailmalle ja pysäyttää kaiken. Ajattelin nyt kirjoitella miltä viruksen vaikutus näyttää tallin silmistä katsottuna ja ei tule mitään mukavaa tekstiä.

Mutta ennen sitä yksi ilon aihe ”Laki is Back” Laki on toipunut hyvin leikkauksesta ja sitä on pikku-hiljaa saanut vähän liikuttaa. Laki todella kaipaa liikkumista, ehkä myös vikellystä, sen verran äkäinen se nyt on ollut ilman sitä. Mutta kun sille kerran murisee niin se on taas sama vanha lammas.

Voin vain sanoa että onneksi emme elätä itseämme tallitoiminnalla koska edessä olisi ollut konkurssi. Voin vain kuvitella miltä tuntuu kaikista jotka sen tekevät tässä tilanteessa. Kulut juoksevat, hevoset on hoidettava mutta tulo puolella on pelkkää tyhjyyttä. Onneksi meillä on vielä muutama vuokrapaikka joka tuo edes jotakin. On todella vaikea motivoida itseni jatkamaan rakentamista, investoida, kun ei tiedä milloin tulee tarvetta ja toisaalta tuntuu hirveältä laittaa rahaa semmoiseen mikä ei tuo mitään tällä hetkellä. En tiedä olenko pessimisti mutta taas kerran tuntuu että kaikki menee pieleen.

Jos katsotaan kisakautta niin voi jo varmuudella sanoa että kaikki ennen juhannusta on peruttu! On iso kysymysmerkki voimmeko pitää meidän leirin joka on juhannuksen jälkeen ja tuleeko edes MM kisoja tänä vuonna… tuskin. Mitä tämä tekee lajille ja miten ihmisillä on varaa harrastaa enää tämän jälkeen jos tulee isompi lama… mitä me sitten teemme???

Toivottavasti tämä ei nyt lannista ketään mutta totuus on hyvä tiedostaa koska vain sillä voi siitä oppia. Todella mukavasti kaikki jaksaa tehdä asioita vielä kotona ja kyllä ihminen keksii vaikka mitä, kun alkaa tylsistyä. Somessa on todella värikkäitä pätkiä ihan kaikesta.

Näillä eväillä mennään ainakin toistaiseksi, ei tässä voi muuta kun katsoa mitä tuleva tuo mukanansa.

t. etätyöskentelevä ja kotiopettaja

Roy

ps. multa ei tekemiset lopu…otin vanhan klainin tallista, seissyt vain 18 vuotta

ps.ps. tämä on aika vanha teksti ja tällä hetkellä on näkyvissä jo vähän valoa tunnelissa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: