Talli käynnistymässä uudestaan

29.05.2020

Kesä on vihdoin ovella ja onhan sitä odotettu viileän kevään jälkeen. Heinä ei millään kasvanut kun yöpakkaset vaivasivat pitkään, mutta nyt se kasvaa niin että sen näkee päivästä toiseen. Meillä on tänä vuonna ennätys määrä peltoalaa heinää ja nurmea, yhteensä n. 30 hehtaaria. Vähän jo hirvittää mistä löydän aikaa sen korjaamiseen.

Järjestämme kesä leirin vähän pienemmässä skaalassa tänä vuonna koronan takia. Voi hyvin olla että ulkomaalaiset valmentajat eivät tule leirille matkustus tai karanteeni rajoituksien takia, mutta katsotaan nyt vielä. Kaikki ennakko ilmoittautuneet mahtuvat mukaan ja itse asiassa on kyllä avautunut muutama perutuus paikka myös. Eli jos haluaa vielä mukavalle vikellys leirille niin ottaa pikaisesti yhteyttä AG Talliin/Anniin.

Tallilla valmennukset alkoivat pyöriä toukokuun alusta pienillä ryhmillä, mutta Kesäkuun alusta kaikki palaa normaaliksi taas. No ei tässä ole kun 3 viikkoa leirille ja sen jälkeen on kesä tauko ainakin osalla ryhmistä.

Vietämme yllä mainitulla leirillä jumppasalin avajaiset!!! Lupasin vuoden vaihteessa, että kesäleirille jumppasali on valmiina käyttöön. Todella tiukille tulee menemään, pitkän tauon rakentamisessa aiheuttaneen koronan takia, koska onhan minun apupoika jo 80v. Tällä viikolla puhallettiin eristeet kattoon ja pintojen tasoitus työt jatkuvat. Sen jälkeen päästään tekemään sisäpintoja ja portaat toiseen kerrokseen.

Tämä viikko on ollut erityisen raskas ja tunne rikas. On käynyt mielessä, että mitä seuraavaksi ja miksi nyt, eikö Lakin ähky ja korona kevät jo riittänyt?!?!?!
Ossin polvesta leikkauksessa löydetty vika ja parantumiselle jonkinlaiseen käyttöön annettiin vain 10% mahdollisuus, joten Ossin oli parempi siirtyä ikuisesti vihreille laitumille kuin jatkaa ei koskaan terveenä. En ole tuntenut näin voimakasta epäonnistumista, vihaa, kaipuuta, kipua ja surun tunnetta sitten Leevin poismenemisen. Tämä on tallin toiminnan varjopuolta tai aina kun on eläimiä, niistä on joskus luovuttava, vaikka ovat niin rakkaita ja antaneet niin paljon iloa.

Puhukoon tämä vikeltäjä tyttöjen tekemä upea video puolestani, koska en pysty itse enemmän kirjoittamaan tällä hetkellä… kiitos Ossi kaikesta mitä olet suurella sydämellä antanut niin monelle…

Roy

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: