Gero kävi taas

27.01.2013

Gero kävi taas viikonloppuna valmentamassa. Valitettavasti en itse päässyt mukaan katsomaan kiireiden takia. Mitä kuulin, niin paljon tehtiin oheistreenejä mikä parantaa suorituksia. Se, että lajivalmennus jää vähemmälle on varmaan merkki siitä, että hän näkee että perusasiat on ensin saatava kuntoon ennen kun aloitetaan lajitreenaaminen. Ihan hyvä koska tämä on kuitenkin pitkä projekti eikä vain yhden kerran valmennus, jos olen ymmärtänyt oikein. Kävi ilmi myös odotetusti että poikien talvi kunto ei ole pitkän loman jälkeen huippukunnossa.

Varasimme kuluneella viikolla meidän messu matkan Saksaan. Lähdemme maanantaina ja olemme messuilla kolme päivää ja palaamme perjantaina. Menemme rauhallisella aikataululla, onhan meidän talviloma samalla. Varasimme myös liput hop top show esitykseen keskiviikko illaksi. Kaksi vuotta sitten se oli aika mahtava hevos-show. Viimeksi Juulia sairastui, toivottavasti pääsemme kaikki tällä kerralla terveinä ja voimme nauttia ja tutkia kaikkea ihanaa mitä messuilla on.

Roy

2 vastausta to “Gero kävi taas”

  1. Sarita Says:

    Siellä nähdään 🙂 Olemme Sinnan kanssa reissussa 15-19.3.

  2. Sarita Says:

    Joo, joukkue teki hyvinkin oheistreeniä. Yksinvikeltäjät keskittyivät perusliikkeiden ongelmakohtiin. Vapaaohjelmiin tarvitaan vissiin oma viikonloppunsa, kun innokkaita on näin paljon 🙂
    Seuraava Gero Ruotsissa 8-10.3.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: