Tapaninpäivän vikellys

28.12.2013

Perinteinen tapaninpäivän rekiajelu muuttui tänä vuonna vikellykseksi. Tämä taitaa olla uusi ennätys että vielä 26.12 on vikelletty meillä kotona ulkona.

blogi 012

blogi 013

Joulu on vietetty meillä rauhallisissa merkeissä, joulupukki kävi, on syöty, nukuttu ja vain vähän puuhasteltu. Eilinen vikellys oli ensimmäinen joulutauolla.

blogi 011

blogi 008

Saimme myös juhlia Suomen ensimmäisten, minun tietääkseni, urheiluvalmentajien valmistumisjuhlia joiden päälajina on vikellys. Hattua nostattava suoritus että Aime ja Anni jaksoivat työn, valmennuksen ja muun arki tohinan ohella vielä lukea itsensä urheiluvalmentajaksi. Tämä olisi minulta jäänyt kyllä tekemättä. Uskon että tästä on varmasti hyötyä vikellykselle tulevaisuutta ajatellen.

blogi 003

Odi on ollut meillä nyt vuoden verran ja vieläkin välillä kun menee heittämään sille loimea päälle, tuntuu että kyllä perhana on iso hevonen. Tuntuu että se kasvaa vain ja jotenkin luulen että ei se paljon Leevistä jää. En ole myöskään koskaan tavannut niin kilttiä hevosta, en muista kertaakaan vuoden aikana että olisi tullut tunne että se lähtisi lapasesta. Melkein voisin vaikka antaa Juulian viedä sitä tarhaan.

blogi 001

Kävimme myös jouluna läpi kisareissut ja niitten rahamenot. Meillä on ollut periaate että laskutamme 200eur vikeltäjiltä joka reissusta ulkomaille ja suomen reissuista koko summan. Ulkomaan reissusta puuttuvan osan olemme ottaneet sponsori rahasta mitä oli tänä vuonna 3500eur. Onneksi rahat meni suhtkoht tasan, ainoastaan vähän bensarahaa reissuista ja PM matkan koko bensaraha jäi auki. Emme tule perimään mitään lisämaksua enää, vaan tasataan sitten ensivuoden sponsori rahoista, mitä vielä uskon että saamme enemmän kasaan kuin tänä vuonna. Sitä myös tarvitaan jos olemme tosissaan lähdössä Eurooppaan kilpailemaan. PM bensarahat täytyy vielä selvittää menevätkö ne liitolta tai vikeltäjiltä hevosauton osalta. Tämä on vähän jäänyt meiltä unholaan kokonaan ja hoitamatta.

PM matka

Roy

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: