Jäätävät kisat Tavelassa

24.04.2016

Kevät pitäisi olla parhaimmillaan ja lämmön pitäisi herättää luonto talvihorroksesta. Mutta ei tänä keväänä. Jo matkalla Kangasalalle autossa tunnelma oli aika hyytävä. Neljän jälkeinen herätys edellisen illan valmistelujen jälkeen joka venyi yöhön asti, tuntui myös tosi raskaalta.
WP_20160423_005

Kisapaikalla alkoi taas normi hässäkkä, kuka teki mitä ym. Mukan oli viisi hevosta ja tuntui että edellisten vuosien kisarutiinit olivat tiposen tiessä. Tilannetta ei tietysti auttanut kolmen karsinan jakaminen viidelle hevoselle. Aamulla katselin ihan muutaman esityksen, ihan kohmeissa, kunnes oli pakko vetäytyä tyttöjen kanssa rekkaan lämmittelemään. Rekassa sitten oleskeltiin lounaalle asti. Lounaan jälkeen oli Juulian vuoro mennä. Ihan hyvin meni. Sääliksi kävi kaikkia vikeltäjiä koska pelkissä trikoissa vain muutamassa asteessa teki suorituksista jäätäviä.

Kylmän päivän päätteeksi saatiin myös tuntumaa taas pistelaskenta ongelmista. Kun oli kulunut n. puolitoista tuntia kisan päätyttyä ja liikkeellä oli huhuja että sotkujen takia palkitaan vain tiettyä luokkia, päätimme lähteä kotimatkalle ilman ruusukkeita. Kotiin päästyä yhdeksän maissa illalla ja hevosten purun ym. asioitten jälkeen, kun oli taas sängyssä 11 aikaan ei tarvinnut odotella uneen pääsemistä.

PS. Kotona säätila oli jopa huonompi kuin Tampereella.
WP_20160423_006

ps.ps Albert oli upea ensimmäisissä estekisoissa

RoyV__9DBC

kevättä odotellessa

Roy

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: