Kiire, kiire aina vain

25.04.2011

Tuntuuko teistä ikinä että vuorokaudessa voisi olla tupla määrä tunteja tai ehkä pitäisi saada aika pysähtymään.

Oli aivan ihana pääsiäisviikonloppu mutta valitettavasti huomenna alkaa taas leipätyö. Pidettiin hyvät valmennukset ja tänään käytiin aluevalmennus merkeissä Hämeenlinnassa valmentamassa. Sää oli kerrassaan aurinkoinen ja kaikkein parasta ehkä on, ettei vielä ole yhtään paarmaa tai kärpästä häiritsemässä.

Uuden hepan ostossa olemme taas vaiheessa. Kaksi Hollantilaista on tarkistettu ja odotamme kuvia että Hessu saa katsella niitä vähän. Jos kaikki on ok, niin ostamme molemmat. Aika hurja veto mutta ei ole paljon vaihtoehtoja jos haluamme jatkaa vikellyksen parissa. Molemmat ovat hyvä sukuisia ja uskomme että voimme myydä ne eteenpäin jos eivät jostain syystä tule hyviksi vikellys hevosiksi. Tarkoitus olisi vielä yrittää saada ne mukaan Lahden kisoihin reilun kuukauden päästä. Eli haasteita ja kiirettä pitää…

Iso kiitos kaikille teille. Kävijämäärä sivuillamme saavutti uuden viikko ennätyksen 150kpl viime viikolla. En tiedä onko minun vähäisillä räpellyksillä mitään merkitystä tähän. Hyvältä se tuntuu joka tapauksessa kun kävijä määrät on nousussa.

Roy

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: