Rahat vähissä

14.11.2011

En ole enää aktiivisesti seurannut vikellysjaoston tapahtumia. Minusta alkaa tuntua että siellä ei oikein selkeästi tiedetä mitä kenenkin pitäisi tehdä. Mielestäni on erittäin säälittävää että nyt vikeltäjät joutuvat maksamaan arvokisamatkasta hevosten kuljetuksen ym. (PM kisat) itse. Jos Suomella ei ole varaa lähettää omia edustajia arvokisoihin, on jotakin tosi pielessä. Tai jos jaosto sen on mokannut niin se on minun mielestä erittäin väärin!!! Täytyy muistaa että jotkut vikeltäjät maksavat kaiken itse valmennuskaudella ja voi olla että arvokisat jää väliin koska ei yksinkertaisesti ole enää rahaa. Mitä siitä seuraa että jos niin kauan kun olet vanhempien varassa voit vikeltää. Kun pääset huipulle/vanhenet, sinun on jäätävä pois, koska rahat vain ei riitä kaikkeen.

Jaosto ei saisi mielestäni koskaan laittaa niin paljon rahaa valmennuksiin että arvokisat jäisi väliin!!!

On se vain niin ihmeellistä että se, joka jaksaa treenata, niin kyllä tulosta alkaa syntyä. Meidän puolesta olemme hinnoitelleet vikellys valmennuksen niin, että tiettyjen harjoituskertojen jälkeen voit saada joka kuukausi ilmaisia kertoja. Näin halukkaat voivat käydä vaikka joka treeneissä ja maksut pysyvät kuitenkin kohtuullisena.

Koko sydämestäni toivon että kaikki voisivat treenata ja kilpailla niin paljon kuin haluaa!

Roy

Yksi vastaus to “Rahat vähissä”

  1. Viivi Says:

    Toivotaan, että asiaan tulee selkeytystä nyt lauantaisessa vikellysseminaarissa. Selvää on, että rahat eivät riitä kaikkeen, ja ehkäpä jaoksella oli hyvä ajatus kehittää osaaamista täällä siten, että olisi ihmisiä, joita lähettää ulkomaille. Sitten kun osaamista jo on, on tosiaan sääli, jos kisat jäävät kisaamatta rahan puutteen takia. Voin vain olla kiitollinen siitä, että mun vanhemmat tukivat rahallisesti harrastustani niin pitkään ja hartaasti, että pääsin kisaamaan niin pitkälle kuin omat taidot vain riittivät.

    Ja onneksi meiltä täältä Suomesta löytyy rahahuolista piittaamatonta nuorta sukupolvea :)! Olen Annille vähän kertonutkin, että ollaan oululaistaustaisen Julia Behmin kanssa aloitettu täällä vikellyksen alkeiskurssi, joka on lähtenyt hyvin käyntiin. Mun osuus on muista kiireistä johtuen ollut aika pientä, mutta Julia, joka on useamman vuoden nuorempi ja vähemmän kokenut vikeltäjä, on omin päin neuvotellut tämän kurssin Tampereen ratsastusseuran kanssa ja järjestellyt kaikki asiat kuntoon. Varusteet ovat kyllä vähän sinne päin, pukki puuttuu ja herätetään ihmetystä (eikö todella harjoituksissakaan käytetä kypärää?), mutta tämä on musta hieno esimerkki siitä, miten pitkälle pelkällä rakkaudella lajia kohtaan voi päästä, jos on sinnikäs :)!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: