PukkiShow

15.01.2012

Järvenpäässä pidettiin tietääkseni pitkästä aikaan pukkishow. Tapahtumassa tuomarit arvostelivat esitykset, mutta ei kilpailtu paremmuudesta keskenään. Tämä oli hyvä tilaisuus saada arvostelua ja mielipiteitä uusista ohjelmista ensi kesää ajatellen. Siellä käytiin myös leikkimielinen yllätä tuomari luokka missä leikkimielisesti vikellettiin. Meidän kaikki joukkueet olivat mukana ja ryhmä entisiä AG vikeltäjiä + YV:tä kokosi show ryhmän.

Melkein koko eteläsuomen vikeltäjät olivat paikalla Tampereen ala puolelta. Minusta tapahtuma oli erittäin onnistunut ja miellyttävä. Paikalla oli myös vikeltäjiä joita emme ole nähneet aikaisemmin. Tapahtuma oli hyvin suunniteltu ja sopivan mittainen. Tämä tapahtuma kasvatti kovasti ikävää kevättä kohti että pääsisi taas kunnolla treenaamaan hevosella.

Alla meidän tyttöjen suoritukset. Olen todella positiivisesti yllättynyt kaikkien puolesta. Minusta suoritukset olivat mahtavia!

Roy 102
4 vastausta to “PukkiShow”

 1. Marja Ahola Says:

  Hienoja suorituksia :)! Ja kiitos, että laitat videot tänne meille, jotka emme päässeet paikalle. Meillä järjestellään mummon hautajaisia ja tehdään lukion lopputöitä ja valmistaudutaan kirjoituksiin kovalla tohinalla. Terveisiä Lahdesta!

  • agtalli Says:

   Moi

   Harmi kun ette päässyt mukaan, jäin vähän kaipaamaan teitä ja Hämeenlinnan porukkaa kun kaikki muut olivat. Oikein paljon jaksamisia sinne ja tsemppiä kevääseen.
   Roy

 2. Saara Says:

  Tosi hyvä, että saitte näitä videoita näytille! Ja onko mahdollista saada näitä käyttöön, jos tuonne vikellys.fi sivuille niitä saadaan laitettua?
  Tapahtuma oli kyllä onnistunut ja oli ilo nähdä, että kaikki Yllätä tuomari-luokkaankin osallistuvat olivat panostaneet niin paljon ohjelmiinsa. Monta hyvää suoritusta jäi palkitsematta!
  Ja mukava kuulla, että tapahtuma oli innostava. Rohkaisee meitä järjestämään taas lisää tälläisiä. 🙂

  • agtalli Says:

   Moi
   Jos saat nämä linkit sinne laitettua pitäisi näkyä ihan samalla lailla.

   Roy
Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: