Pettymysten aamu

25.03.2012

Meidän kenttä oli jo eilen siinä kunnossa että tänään vikeltäminen olisi ollut mahdollista. Tiesin öisestä lumen tulon mahdollisuudesta mutta olihan myös luvattu aurinkoa tälle päivälle, joten odotukset olivat korkealla. Lunta tuli sitten ainakin 5 cm joten kauden aloitus kotona siirtyi ainakin päivällä. Nyt kyllä aurinko paistaa mutta kenttä menee niin vetiseksi että vikeltäminen on mahdotonta. Olen itse yllättynyt miten nopeasti kenttä kuivui talven jälkeen. Luultavasti tämä johtuu siitä että maa ei ole ollenkaan jäässä niin kun normaali talvena ja vesi on mennyt läpi.

Aamupalalla tänään näin ihmeellisen kortin pöydällä. Ensin en edes tajunnut että kyse oli paljon odotetusta SRL jäsenkortista missä pitäisi olla vikellyskuva Leevillä. Miten voi ratsastajainliitto tehdä kortin missä yritetään kaikin keinoin peittää hevosta. Tämä kortti sopisi paremmin ihan mihin vain koska moni ei varmasti edes tajua mistä lajista on kyse. Tämä on ehdottomasti huonoin kortti mitä olen nähnyt, onneksi Viivi vähän pelastaa tilanteen iloisella ilmeellä. Siis ihan oikeasti miksi hevonen on laitettu niin tummaksi ja kaikki teksti sen päälle, ihan järjetöntä. Tekisi mieli kirjoittaa Akille että tämä on lähinnä loukkaus hevosille, jotka tekevät suurimman työn liiton lajeissa. Että olen vihainen!!!

Moni on kehunut Clintiä jo valmiiksi, mitenhän siinä eläinlääkärin tarkastuksessa käy. On muistettava että yksi iso hevonen kymmenestä on ollut aikaisemmin ok.

Viivin porukat Tampereella pitävät omaa blogia, jos kiinnostaa käykää lukemassa. Minusta tuli heti heidän vakio lukija. Kateeksi käy, heidän sivut ovat niin hyvät. http://vikeltajienelamaaniihamassa.blogspot.com/

Roy

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: