Viimeinen maajoukkue valmennus ennen PM matkaa

26.05.2012

Tänään pidettiin meillä viimeinen maajoukkue valmennus ennen PM kisoja. Joku oli hyvin sopinut asiat ylläkerran kanssa koska yöllä satoi vettä joka kasteli kentän pölyämättömäksi. Lanasin kentän aamulla ja sää oli mitä parhain valmennukselle. Oli ihana köllötellä ja kastoa mielestäni paljon parempaa vikellystä kuin Lahden kisoissa. Jos Lahden jälkeen vähän moitin tasoa, niin nyt mielestäni taas kaikki olivat erittäin hyviä. Tilanteen tekee hyväksi se, että meillä on niin paljon junnuja tällä hetkellä. Taso ja määrä niissä ovat paljon paremmat kuin vuosiin. Hämeenlinnan parille tehtiin taso katsaus että saavatko lähteä myös PM kisoihin, kun eivät olleet Lahdessa mukana. Tytöt tekivät hyviä suorituksia ja mielestäni ovat edistyneet hyvin muutamassa viikossa. He ovat käyneet täällä meillä treenaamassa Sonylla. On mielestäni aivan oikeutettua että pääsevät mukaan meidän kanssa.

Koko tämän päivän tapahtumasta jäi ihan miellyttävä tunne. Päivä oli minusta kaikin puolin onnistunut. En tiedä vaikuttiko asiaan se, että kerrankin sai olla kotona eikä aina lähteä muualle.

PM matkalle lähdetään siis 5 hevosen voimin ja 16 ihmisen porukalla. En muista ikinä että olisi ollut tämmöistä ryntäystä. Niin monta vuotta PM kisoissa oli aina vain minä, Anni ja meidän joukkue. Ennustan että meidän auto tulee olemaan kattoon asti täynnä kun lähdetään. Muistan hyvin kun olimme PM kisoissa Uppsalassa vuonna 2007. Ihailimme kun eteläruotsista tuli rekallinen hevosia kisoihin, nyt meillä on sama tilanne itsellämme.

Roy

4 vastausta to “Viimeinen maajoukkue valmennus ennen PM matkaa”

 1. Viivi Says:

  Jee, mahtavaa, että teitä lähtee niin paljon :)! Itse toki olen auttamattoman haikeana, kun puutun joukosta, mutta sitä ei varmaan voi välttää. Täytyy sitten lähempänä kattoa, että näkeekö kisoja jostain netistä, niin voisin seurailla ja vinkata noille valmennettaville, että kattoisivat kanssa. Tosin mä kyllä muutan just sinä viikonloppuna, mutta jos vaikka muut kantaa laatikoita ja minä katselen nettitv:tä… :D.

 2. Roosa Says:

  Milloin nää skabat oikein on?

  • Viivi Says:

   Noin 2 viikon päästä, eli se on 8.-10. päivä kesäkuuta tai niillä main. Meinaatko lähteä Ruotsiin kuvaamaan heti sieltä valtameren takaa tultuasi :D?

 3. Mikaela Says:

  Lycka till på tävlingarna! Det är så roligt att följa hur det går för er! 🙂

  /Mikaela


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: