Toivottu sade ei toivottuna aikana

17.06.2012

Kasvit tarvitsivat jo sadetta, koska ei ole pitkään aikaan satanut. Päivä oli vain vähän huono. Tänään oli tarkoitus pitää ensimmäiset treenit PM kisojen jälkeen kaikille ryhmille. YV:t kerkesivät onneksi jo vähän harjoitella Lukella perjantaina.

Pidettiin eilen ne lupaamani mitalikahvit meillä. Osanotto oli aika laimeeta, kaikilla oli omat kiireet tai olivat jossakin lomailemassa. Toivottavasti mitalikahveista voisi tehdä perinteen tulevaisuudessa, ei kun lisää mitaleja.

Minusta koko vikellys ryhmä Suomessa on jotenkin hyvällä mallilla. Eri tallit tekevät paljon enemmän yhteistyötä ja tämä tekee hyvää lajille. Minusta ne yhteiset maajoukkue projektit ovat tehneet hyvää muullekin kuin itse suorituksille.

Vähän harmittaa kun näyttäisi siltä että arvokisoihin on vaikea löytää lainahevosta. Minusta Heta, Paula ja Meri ansaitsisivat päästä niihin mukaan, jos vain itse haluavat. Taas Sonyn vieminen tulee vähän kalliiksi ja ei minulla ole edes lomaa tarpeeksi. Kaiken lisäksi juniori EM kisat ja MM kisat on tyhmästi kahden viikon välein. Siinä ei kerkeäisi kun kotiin kääntymään tai pitäisi jäädä Eurooppaan moneksi viikoksi. Heta ja Meri kerkeävät vielä vuosia kilpailla mutta Paula on puhunut eläkkeelle siirtymisestä. Luulen, että jos pitäisi valita, niin veisin Sonyn mielummin MM kisoihin. Täytyy vielä vähän haastatella Paulaa mitä hän aikoo. Harmi jos lopettaa koska tulokset ovat parantuneet joka vuosi. Ei Paula iän takia tarvitsisi lopettaa, mutta kyllä tämä kaiken ajan ja rahan vie.

Roy

sankarit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: