Pääsiäisvikellystä

30.03.2013

Maneesi toiveet taas karille. Olin kerännyt rohkeutta taas kysyäkseen naapurilta että myisikö maat meidän omien vierestä mihin haluaisin rakentaa maneesin. Olin jo vähän innoissani että hän olisi suostuvainen koska hän on viime vuosina lopettanut maan vuokrauksen muilta ja vain keskittynyt viljelemään omia. Kun kysyin pari vuotta sitten hän kertoi jatkavansa vielä pari vuotta. Syksyllä hän myös selvästi yllättyi kun kuuli mitä olisin valmis maksamaan maasta. Mutta nyt hänen mieli oli täysin muuttunut ja hän kertoi jatkavansa vielä viljelemistä eikä myy neliötäkään minulle. Tästä suivaantuneena kävin läpi kaikki vaihtoehdot miten saataisiin maneesi rakennettua nykyisillä omilla mailla. Tilaa olisi mutta kun puro ja sen sivu uomat halkaisee meidän 3,6h tonttia joka suunnasta niin ei vain ole paikkaa mihin rakentaa. Jos maneesi rakennettaisiin nykyisen kentän päälle, siitä ei tulisi toiveiden mukaista ja koko piha alue olisi aivan liian pieni sen jälkeen. Että voi harmittaa tämä tilanne, koska me niin tarvitsemme oman maneesin.

Varasin myös menneellä viikolla Hollannin kisamatkat loppu kuuksi. Anni lähtee ensin Espanjaan valmennus koulutuksen kanssa ja minä Saksaan toimittaja käynnille. Tapaamme sitten Saksassa ja siitä menemme koko porukan kanssa Hollantiin kisoihin. Ennen sitä minun pitäisi vielä käydä Ruotsissa, Venäjällä ja Eestissä. Perhe suhde taas kukoistaa kun ei kerkiä nähdä ollenkaan. Jotenkin tuntuu että tuleva kuukausi on loppu ennen kuin kerkeää alkaa. Sitten heti toukokuun alussa on lahden kisat ja sitä seuraavana viikonloppuna olemme menossa Ruotsiin Salaan kahden päivän kisoihin. Toukokuun ja Kesäkuun vaihteessa on CVI Budapest sitten CVI Krumke ja heinäkuun alussa Ruotsin SM kisat, kiireellistä aikaa tulee olemaan. Toivottavasti Anni vain jaksaa kaiken kanssa koska onhan meille tulossa vielä kotijoukkueeseen lisäystä myös. Meiltä jää tällä kertaa EM kisat sivuun sen takia, mutta PM kisoihin olemme jos suunnitelleet menemistä koko porukalla.

Odi ”Pikku O boy” aloitti eilen laukkavikellys uransa. Ensimmäisenä selässä oli Liina ja Odi selvästi oli vähän hämillään että pitääkö vielä tässä lajissa myös laukata! Seuraavaksi meni Silja ja selvästi alkoi jo tuntuma löytyä. Kolmantena meni Paula ja tuloksen näätte alla olevalla videolla. Ei se Odi näköjään paljon välitä mitä ne vikeltäjät tekevät selässä. Odi vain ei vielä ole siinä kunnossa että jaksaisi laukassa. Uskon että ajan kanssa hänestä tulee tosi hyvä. Jos eteneminen jatkuu, niin varmaan näette hänet jo Lahden kisoissa ainakin periksissä:)

Roy

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: