Talvi ennätys

10.01.2016

Edellinen pakkasennätys oli -32.6, nyt oli vain -30, joten eihän tässä vielä mitään.

Olen tässä hammasta purren pitänyt itseni irti kommentoimasta viime aikoina vikellystä tai siihen liittyviä asioita. Viivin viime kerran blogi teki asian vielä vaikeammaksi. Tämä ei mitenkään kohdistu nyt keneenkään, mutta mikä on lajin tulevaisuus jos kaikki vain haluaa valmentaa parhaita.

Sitten toisiin asioihin, Anni kävi Tampereella jälkitarkastamassa Edin ja Sonyn. Hyviä uutisia oli että Edi on hyvin vastannut hoitoon ja näyttää hyvältä. Toivotaan että nuljuluun siteen kiinnitys nyt kestää ja Ediä saa rauhassa totutella kaikkeen. Sonysta oli sitten tosi huonoja uutisia. Hoito ei ole tehonnut ja muutos nivelissä on jo niin paha että mitään ei ole tehtävissä. Sony tulee ontumaan enemmän tai vähemmän koko ajan ja kilpailu ura on ohi. Yksi vaihtoehto olisi jatkuva lääkitys mutta sitten ei voi kilpailla ja eihän se oikeasti ole mistään kotoisin. Tämä tilanne vaatii nyt vähän sulattelua mutta eihän kannata paljon pitää hevosta jolla on jatkuvia kipuja kun se liikkuu.

Maneesi luvasta ei ole mitään kuulunut…

Kävelykone on valmis, yhtä pistorasiaa vailla. Pakkanen vain sotki avajaiset, ja näillä näkymin vielä pitkään. Kaikki tehtiin omista kaadetuista puista ja olen erittäin tyytyväinen. Vielä ensi kesänä maali ja se on täydellinen.

WP_20151231_003

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: